Eve Online > Wsparcie techniczne
EVE - a provider Aster Cable w Warszawie
jcds:
Witam
Również mam problemy z Aster w Warszawie grając w EVE. Mam publiczny IP i nic nie pomogło mam pakiet TwójNet.
Od 4 miesięcy nie da się grać, co chwile disconnety. Składałem dwie reklamacje i nic, twierdzą że z internetem jest wszystko OK i nie jest to ich problem.
Więc jeśli szykujecie współną reklamację przyłączam się!
Pozdro
Paweł
Tomash Kovahlsky:
Kolega mi napisal, ze problem na publicznym IP juz poprawili - i przelaczyl mnie spowrotem wlasnie na publiczny IP. Rzeczywiscie dzis nie mialem problemu z polaczeniem i ani razu nie zerwalo mi polaczenia. Sprawdzcie, czy u Was juz tez jest dobrze.
KJL:
No nareszcie, od 2 dni zero DC czy status unknown :D
Larving:
U mnie też od paru dni zaczęło wreszcie śmigać. Mam nadzieję, że to już na stałe.
Ufo210:
Ok, ja mam Aster i wszystko w porzadku dziala od kiedy gram (koniec marca).
Moi dwaj koledzy (jeden mieszka na alternatywy 4, tak jak forumowicz wyzej :P) tez maja Aster, ale ich co chwila wywala.
Jeden na pewno ma prywatne IP, ale drugi niestety nie wiem. Jak to w jakis szybki sposob sprawdzic, nie posiadajac loginu do serwisu WILGA ? (chce wykluczyc mozliwosc blokowania polaczenia przez router a niestety po odlaczeniu routera i podlaceniu bezposrednio MAC'a i/lub PC wywala strona wilgi).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej