Eve Online > Wsparcie techniczne

EVE - a provider Aster Cable w Warszawie

(1/7) > >>

Dzafer:
Mam pytanie czy jest tu ktos z warszawy i korzysta z usług Aster (kablowki)?
Ja od jakichs 2 tygodni mam notyrycznie zrywane polaczenia z serwerem EVE szczególnie wieczorami.
Strony web normalnie chodza, połączenie z internetem jest ok. W Aster twierdzą ze sygnal jest dobry i z ich punktu widzenia nie ma problemu. Poradzili mi zmiane IP, z puli prywatnej na publiczny. Czy to ma sens?
No i czy jezeli jest ktos kto korzysta z usług Aster ma tez takie problemy? .... bądz moze to tylko ja mam pecha?

Eskel:
Ja mam interet od AsterCity, chwalac go sobie i przeklinajac zarazem :P Co prawda mam tymczasowo nieaktywne konto, ale gdy gralem tydzien-dwa temu raczej nie mialem takich problemow. Tzn DC byly, ale tylko kilka razy w godzinach "szczytu", nie uprzykrzalo mi to zbytnio zycia wiec stwierdzilem ze to po prostu nieslawny Poludniowy Lag.

Dzafer:
No dwa tygodnie temu tez tak bylo i nie narzekalem ale od jakiegos czasu a szczegolnie dzis juz przegieli bo od ok 19.00 to nawet niemoge sie zalogowac bo d/c lapie na planszy wyboru postaci badz przy wchodzeniu juz do gry charem.

mckagen:
zmien na publiczny powinno pomoc. U nas 2 ludzi w aliansie mialo ten problem z asterem, zmienili ip na publiczne i pomoglo.

Zawisza:
Mam IP publiczny, pakiet TwójDom i zero problemów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej