Eve Online > Dyskusje ogólne

Dread'y vs carriery

<< < (5/5)

Dormio:
Wiem. To ma taki sam sens jak liczenie dpsu zadanego przez dronki zestrzelone w 20s starcia (czyli w przypadku kapitali na początku). Nie mówiąc o potrzebie dotarcia do przeciwnika zarówno przez fightery jak i dronki, co przecież też zajmuje czas.

Jeśli zaś skaczemy na 0km (w ogóle co to za pojęcie 0km przy 20 capitalach ?) to część dreadów nie będzie w ogóle trafiać nawet w tak wielkie obiekty jak lotniskowce, ale wówczas należy doliczać SMB (obu stronom ?).

rafaello:
dziwne to wasze syntetyczn eliczenie - wystarczy ze pojawilo by sie kilka reconow z obstawy dredow i cariery ida z dymem - przypominam ze w siedge na dredy nie dziala zadne ew

wiec zupelnie najbanalniej mozna powylaczac cariery - cariery maja i owszem triage mode  -ale wtedy zapomniec mozna o damage...
jak chcecie uzyc carierow do zniszczenia dredow to wezcie ilotow w mega szybkich frytkach - do hangarow na cairerach wsadzic replacment na frytki - jak ktos wdupi to podleci i weznie nowa frytke - i niech frytki z przypisanymi fighterami zra te dredy - bedziecie mieli 10 minut zapasu (siedge mode dredow) na to zeby ich pogrysc

wogole nie rozumiem ideologii skakaania carierami na cokolwiek (moze poza sytuacja gdzie nie mamy komu przydzielic bo jestesmy 10 osobowym korpem i kazdy ma swojego cariera )

Tak jest ładniej — Soth

rafaello:
soth mnie sledzi normalnie i podmienia moj text na czerwony !
zboczeniec pewnie jakis !  :uglystupid2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nie jesteś w moim typie, ja tylko dbam o Twoje słownictwo :p. I proszę nie zbaczać (nomen omen) mi tu z tematu :). — Soth

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej