Eve Online > Dyskusje ogólne
CD-Action i EVE
ArchenTheGreat:
Bardzo dobrze, że CDAction organizuje takie akcje. Mam jednak trochę wątpliwości co do lokalizacji. Cechą charakterystyczną EVE jest pełna niebezpieczeńst przestrzeń (nawet w hi-secu). Urządzanie eventów na SiSi usuwa wszelkie niebezpieczeństwa i robi się z tego WoW. Nic nie tracisz ale i nic nie zyskujesz.
Myślę, że jeśli celem takich imprez jest pokazanie nowym graczom jakie jest EVE to powinny one być organizowane na Tranquility. Nawet jeśli będzie to trudniejsze bo np. GM nie będzie mógł przenosić graczy między systemami.
vulor:
Na TQ raczej nie dali by im tytana.
Coriin:
Będzie fajny ale chyba lag a nie event :D
piotrqs_quendi:
Martwi mnie to że jak się pojawi flota graczy przeciwko temu tytanowi to nie ma on żadnych szans.
Wystarczy kilka carrierów "ssących" i po możliwościach ofensywnych Tytana.
W dodatku pozycja tytana będzie znana i jedyną taktyką będzie zmuszenie go do użycia DD w najdogodniejszym dla atakujących momencie, a potem tylko uśmiercić go.
Mam nadzieję że Tytan dostanie kilka Matek jako eskortę co zdecydowanie utrudni sprawę.
Gregorius:
to może inaczej - wpadnijmy tam wszyscy z polskiego community i sami pyknijmy tego tytana :P ghehehe a potem możemy popykać w nowoprzybyłych >:D >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej