Eve Online > Dyskusje ogólne

CD-Action i EVE

(1/25) > >>

Max Rihie:
I oto mój 1 post :).Czytam sobie CDA i patrzę,a tu takie coś.Wygląda na to,że ekipa CDA organizuje na serwerze Singularity małą bitwę,w której każdy może wziąć udział.CDA reprezentuje tytan.Nie wiem czy to dobry pomysł wystawiać tytana na gniew antyfanów grających w EVE.Po połączeniu się z serwem,więcej info będzie na kanale CDACTION.Cała akcja ma się odbyć 15 września o godzinie 17.00.

Xarthias:
A jakieś szczegóły? Np gdzie dokładnie? Albo przynajmniej źródło?
Ciekaw jestem skąd oni wzięli pilota :P
No i na sisi...  :D Kurde, już się rzucić mogli na tq :P bo na sisi są straszne lagi już od 3 osób w jednym systemie :P

Max Rihie:

--- Cytuj ---Wraz z firmą CCP,twórcą gry EVE Online,nasza redakcja przygotowała specjalne wydarzenie,w którym każdy chętny będzie mógł zmierzyć się z nami w kosmicznym pojedynku.W dniu 15 września o godzinie 17.00 uruchomiony zostanie specjalny serwer,na którym odbędzie się wielka bitwa w przestrzeni międzygwiezdnej między pilotami CD-Action a wszystkimi skorymi do podjęcia wyzwania.Dodatkową atrakcją będzie to,że naszą stronę reprezentować będzie statek kosmiczny klasy Titan - prawdziwy olbrzym,którego bardzo rzadko spotyka się podczas normalnej gry w EVE Online(jest ich tylko około 10 w wirtualnym świecie)
--- Koniec cytatu ---
To jest kawałek tekstu z źródła papierowego,które leży na moim biurku :)
EDIT:

--- Cytuj ---W przypadku jakichkolwiek trudności warto zajrzeć na forum na stronie www.eve-centrala.pl , na której pojawi się topic z dodatkowymi informacjami.
--- Koniec cytatu ---
Nigdzie nie widziałem topicu,ale Centrala robi się coraz bardziej popularna :)

vulor:
Kurde, 15 września,  akurat jak mnie nie ma :(

Max Rihie:
Jak będzie potrzeba to mogę zacytować poradnik opisujący łopatologicznie jak wziąć udział w tej zabawie,ale myślę,że nie będzie on potrzebny  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej