Eve Online > Dyskusje ogólne

Mothership-kill

<< < (3/21) > >>

Deaell Portt:
"W low nie dasz scrable zatem musisz bumpowac." Dictora banki, albo banki to warp distruptory i tylko one moga zatrzymac MS przed odwarpowaniem albo bumpowanie. Czesto tez wraki, ciala poleglych od SB MSa . Scramble to modul EW w shipie , ktory po zalokowaniu i uruchomieniu uniemozliwia mu wywarpowanie. Wiec niezalenie czy low sec czy  0.0  nie mozesz scramblowac MS.  Nie odnioslem sie do low seca tylko ogolnie do tego, ze nie mozna uzywac Warp Scrambla na MSie. Warp jammers czyli warp scramble dziala na zasadzie unieszkodliwienia komputera nawigacyjnego statku uniemozliwiajac mu odwarpowanie  . Warp distruptor probe (wystrzeliwywana przez dictora) tworzy pole 20 km uniemozliwijace odwarpowanie statku. Polecam czytac z zrozumieniem.

Yogos:
He he wiem jak to działa.
Mea culpa że na wszystko co nie może wywarpować mówie że ma scrabla i tyle.
Gupi zwyczaj ale tak mam :D
Po jakże wyczerpujących wyjaśnieniach zdecydowałem że musze go zmienić.
Żeby nie wprowadzać w błąd nikogo.
Poprawie się.
Naprawdę.
 :D
15 do weekendu uf  :D

Szczutek:

--- Cytuj ---chcialbym otworzyc dyskusje jak klepnac 2x MS z silnym supportem (8 carrierow + close range) w low sec...macie pomysly? W low sec laguje gorzej niz w 0.0...

--- Koniec cytatu ---

Nie ma takiej mozliwosci.... MSa w low secu z supportem takim jak napisales nie zabijesz... mozesz co najwyzej zblobowac ich i zabic carriery i support, zastawiajac jakas pulapke... Zeby zabic msa... potrzebujesz statkow do bumpowania/wyrzucenia kilkunastu cargo (exploit), wyrzucenia lag bomby" (exploit), itd. na jednego msa powinno styknac 10BSow... na 2 --> 20-30.... ktos kto lata w takim gangu z 2ma msami.... wie napewno o co chodzi w tej grze i nie pozwoli podleciec blizej do siebie niz 2-3j niezauwazonemu gangowi takiej ilosci BSow, a bez nich nic nie zrobisz. Pulapka... hmmm... zrobic tak zeby mysleli ze wygraja;) Nie widze takiej opcji tutaj;) za duzo potrzebujesz zeby ich zabic;) ktos kiedys myslal o tym zeby pootwierac pare cyno wokol msa... tak zeby skaczace dready/carriery ustawily sie losowo wokol niego i liczyc, ze dobrze wylosujesz;).
Lag w low secu.... jakbym mial gang 11stu carrierow z hangarami pelnymi itemow, dronebayami pelnymi dron/wyplutymi to tez by mnie lagowalo w dowolnym systemie;)

Ellaine:
Mam inny pomysl, mozna zabijac fightery tak dlugo az stana sie biedni i beda musieli sprzedac jednego MSa zeby miec na zapas fighterow do drugiego, operacje powtorzyc az beda musieli sprzedac drugiego MSa zeby miec na  fightery do carrierow z obstawy :)

Skeer:
Hm... Ładne poprosic ich o wybranie selfdestruction  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej