Eve Online > Wsparcie techniczne

VISTA

<< < (2/3) > >>

korpusz:
Az tak strasznie nie jest :P

Mi zwalnia jak mam 2 kona na 1680x1050 odpalone. Gdy jedno puszcze na niższej rozdziałce to da się spokojnie pograć. Jednak jeszcze testów w fleet battle nie przeprowadzałem.

PS. 2gb ramu to absolutne minimum dla visty.

Dormio:
Nie... no... spokojnie da się lvl4 pojechać na dwóch kontach...  ;D
Problem w tym, że Vista w ogóle jest dość niestabilna (wciąż niestety) jeśli chodzi o usługi sieciowe, a przy dwóch kontach to po prostu czasem się zdarza, że pada komunikat "client not responding".

Deshroom Nooby:
chciałem tylko potwierdzic, nie mam zadnych kłopotów eve . vista.
100-150 fps 1680x1050.

polecam viste  :)

Tratoc:

--- Cytat: Deshroom w Grudzień 07, 2007, 13:06:09 ---chciałem tylko potwierdzic, nie mam zadnych kłopotów eve . vista.
100-150 fps 1680x1050.

polecam viste  :)

--- Koniec cytatu ---

MIcrosoft worker :P

Ale fakt, jak masz ze 4gb ramu, uber procka/grafe no to mozesz sobie pozwolic na ekstrawagancje urzywania Visty :D

DaBlades:

--- Cytat: Kieł Łowicz w Grudzień 08, 2007, 10:47:55 ---MIcrosoft worker :P

Ale fakt, jak masz ze 4gb ramu, uber procka/grafe no to mozesz sobie pozwolic na ekstrawagancje urzywania Visty :D

--- Koniec cytatu ---

No dokładnie. Mam viste i wszystko chodzi ok na 2GB ramu ale dla większego komfortu będę musiał zainwestować w 4GB. Mam po prostu wrażenie, że vista "żre" pamięć, a jak już zeżre całą to po prostu robi CTD i ma w dupie wszystko.
EVE na szczęście nie ma takich wymagań ale np Supreme Commander chodzi bardzo ładnie ale w momencie, gdy na mapie jest bardzo duża liczba jednostek (kilkaset) po prostu vista zgłasza błąd i CTD.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej