Eve Online > Wsparcie techniczne
VISTA
Deshroom Nooby:
--- Cytat: DaBlades w Grudzień 10, 2007, 09:46:06 ---No dokładnie. Mam viste i wszystko chodzi ok na 2GB ramu ale dla większego komfortu będę musiał zainwestować w 4GB. Mam po prostu wrażenie, że vista "żre" pamięć, a jak już zeżre całą to po prostu robi CTD i ma w dupie wszystko.
EVE na szczęście nie ma takich wymagań ale np Supreme Commander chodzi bardzo ładnie ale w momencie, gdy na mapie jest bardzo duża liczba jednostek (kilkaset) po prostu vista zgłasza błąd i CTD.
--- Koniec cytatu ---
nie zgadzam sie, mam 2gb ramu i po przejsciu na viste nie spadły mi klatki nawet o jedną. pełen konfi w profilu xfire
pamietajcie ze do 4gb bedziecie musieli kupic x64 bo x86 ma problemy z 4gb ram
generalnie wali mnie na czym gracie tylko prosze nie piszcie ze nie dziala albo zle dziala bo dziala super i wcale nie wolniej niz xp w grach :)
nie mam żadnych problemów z vistą, ani z grami ani z systemem ani z softem. vista dziala mi duzo stabilniej niz xp i jest dużo ładniejsza :laugh:
miłego dnia :smitten:
misao:
mam viste ultimate ( dostal;am na urodziny:P)na moim glownym kompie i ( nie wiem jak teraz) ale przed trinity mialam eve duzo stabilniejsza niz na XP
Deshroom Nooby:
--- Cytat: Hoshino Rika w Grudzień 10, 2007, 10:35:05 ---mam viste ultimate ( dostal;am na urodziny:P)na moim glownym kompie i ( nie wiem jak teraz) ale przed trinity mialam eve duzo stabilniejsza niz na XP
--- Koniec cytatu ---
ja mam eve od trinity i mam 150 fps na 1680x1050 wiec nie masz co sie martwić, vista jest trinity friendly :)
zreszta na moim starym lapsie t40 classic trinity tez chodzi na xp, zero problemów
misao:
trinity "chodzi" na 1.4 celeronie, 256 shared ramu z i852 grafa....
Deshroom Nooby:
--- Cytat: Hoshino Rika w Grudzień 10, 2007, 11:15:47 ---trinity "chodzi" na 1.4 celeronie, 256 shared ramu z i852 grafa....
--- Koniec cytatu ---
moja T40 laptop ma 1.5 pentium, 512 mb ram i ati 7500, nie mam żadnych problemów z robieniem misji w classic. system xp
w domu mam trinity na vista
Nawigacja
Idź do wersji pełnej