Eve Online > Dyskusje ogólne

Gry Podobne do EvE

<< < (7/10) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: Ontamec w Marzec 19, 2011, 19:07:31 ---Prawda jest taka, że nie lubię latać małymi stateczkami i pierdzieć rakietami czy tam laserami na lewo i prawo... Mam takie marzenie żeby polatać wieeelkim lotniskowcem z innymi ogromnymi statkami i... bla bla bla niekończąca się historia hehe. No cóż będę musiał poczekać jeszcze sporo czasu pewnie, a do evki nie mam zamiaru wracać. Ale jak mam zabijać czas, to przy czymś naprawdę dobrym ;)

--- Koniec cytatu ---

Było wspomniane - Seria X. Ewentualnie staruteńki Starfleet Command, czy jakoś tak. Zresztą może powinieneś sprawdzić też Star Trek Online. Jakby nie było drobiem tam się nie lata.

HammerSnake:
A star trek jeszcze dycha? Ponoć po pierwszym miesiącu zdecydowana większość graczy anulowała subsy .

Na jesieni  będą star warsy - taki wow w świecie Jedi ,ale z bitek statków zrobili... arcade shoootera.  >:(

Pynio:
Maiłem nadzieję na Star Wars (takie w stylu Galaxies przed tym jak wzięło się za to Sony) jednak po ostatnim filmie z gry stwierdziłem, że kijem tego nie tknę. Kolega, który grał 1000 lat w WOW, jak zobaczył całą grę + mechanikę obwieścił wszem i wobec... WOW, to wow! BioWare stacza się po równi pochyłej - vide Dragon Age 2...

Colonel:
czekajac na kolejne odslony tego:
http://elite.frontier.co.uk/
przyczlapalem sie do eve...ponoc David Barben cos tam kombinuje, ale co i kiedy ?
stary pomysl byl "swietny" i EVE wyprzedzalo go tylko grafika i najwazniejsze "multiplejerem"

Pienias:
Wlasnie, wiadomo cos o tym?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej