Eve Online > Dyskusje ogólne

Gry Podobne do EvE

<< < (6/10) > >>

Ontamec:
Prawda jest taka, że nie lubię latać małymi stateczkami i pierdzieć rakietami czy tam laserami na lewo i prawo... Mam takie marzenie żeby polatać wieeelkim lotniskowcem z innymi ogromnymi statkami i... bla bla bla niekończąca się historia hehe. No cóż będę musiał poczekać jeszcze sporo czasu pewnie, a do evki nie mam zamiaru wracać. Ale jak mam zabijać czas, to przy czymś naprawdę dobrym ;)

Kara Mon:
Wydaje mi sie ze nic nie znajdziesz w tej chwili , Eve powstala jeszcze za czasow "starej szkoly" tworzenia gier gdzie rozmach pomysl, nowatorskosc i grywalnosc sie liczyly. W tej chwili liczy sie jakosc fizyki zastosowanej do liscia zerwanego z drzewa przez przelatujacy pocisk i super wypasiona grafika polaczone z prostota rozgrywki zeby przypadkiem ktos nie stwierdzil ze gra jest trudna, a nie daj boze wymaga myslenia  :D

korpusz:
poszukaj sobie nexus the jupiter incident

silvia:

--- Cytat: Kara Mon w Marzec 19, 2011, 18:21:29 ---Jak na razie Eve nie ma zadnej realnej konkurencji. W kososie jakis czas temu mial zawitac Black prophecy ale patrzac na ta gre teraz to raczej jest to tylko Freelancer tylko jakis taki ladniejszy i nudniejszy.

--- Koniec cytatu ---

Black Prophecy jest beznadziejne - wiem, gdyz gralem.
Posiada sie tylko jeden statek do ktorego mozna montowac moduly. Grafika dupna, gra tnie, caly czas jakies ekrany ladowania (tak jakbys odpalil single player'a i wczytywal save'a).
Gre stanowczo odradzam.

Wie ktos co sie dzieje z Jump Gate: Evolution? Mial byc w 2010, a nadal w bedzie jest...

Stary Pierdola:
Polecam World of Warcraft znajdziesz tam wielu podobnych sobie ludzi , zabawa gwarantowana.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej