Eve Online > Przedpokój

Ion Core - hibernacja

<< < (14/15) > >>

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Ireul Taar w Lipiec 13, 2007, 16:12:58 ---jak ci się gra do reala przenosi to może z niej zrezygnuj - szkoda nerwów i twoich i innych graczy.

--- Koniec cytatu ---

Kto powiedział, że się przenosi do reala ;]. A problem to ta druga strona widziała, bo ma jeszcze mniej niż 18 lat. A problem sam się rozwiązał, bo to oni przestali grać ;]

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Mona X w Lipiec 13, 2007, 15:27:17 ---To przestań.

--- Koniec cytatu ---

heh, lol miesiąca :D właśnie jade na 2 TCku...ale ten to już na pewno ostatni bo dłużej grać nie będę...niee, no pogram jeszcze tylko te 3 miesiące i mam tego dosyć...no, akurat nie mam co robić, to jeszcze 3 miesiące i dosyć tego grania.. ;]]

Sotharr:

--- Cytat: Vic Brunner w Lipiec 13, 2007, 15:46:22 ---IONy do boju z Tri!!! I nie ma co sie przejmowac...Nie od razu Rzym zbudowano.. mozna sie nasmiewac z tej wtopy z ostatniego starcia z Tri, ale czy mogloby to wygladac inaczej gdy na przeciw doswiadczonego pvp alliancu staja glownie gornicy i producenci (Shocki i Rave? GBT to raczej mniejszosc, mam racje?). Mysle, ze im dalej tym bedzie lepiej :D

--- Koniec cytatu ---

Shock, Rave i GBT, powiadasz. A piloci z pozostałej części Fallen Souls i Aftermath Alliance zapewne przypadkiem dostali się w krzyżowy ogień.
Kolesie z FALL sądzili, że wskoczą sobie na bandwagon przeciwko TRI i będzie fajnie, ale zamiast tego TRI zrobiło im z dupy jesień średniowiecza. Ale czego można się spodziewać po ludziach, których poprzedni sojusz rozpadł się od jednego posta na forum.  Mogli przynajmniej przenieść się na północ po cichu, zamiast trąbić o tym na forum, jakby ktoś się z nimi liczył. Dzięki temu TRI już na nich czekało. >:D

ArchenTheGreat:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Lipiec 13, 2007, 16:23:00 ---
--- Cytat: Mona X w Lipiec 13, 2007, 15:27:17 ---To przestań.

--- Koniec cytatu ---

heh, lol miesiąca :D właśnie jade na 2 TCku...ale ten to już na pewno ostatni bo dłużej grać nie będę...niee, no pogram jeszcze tylko te 3 miesiące i mam tego dosyć...no, akurat nie mam co robić, to jeszcze 3 miesiące i dosyć tego grania.. ;]]

--- Koniec cytatu ---

Nie jestem uzależniony od EVE, mogę przestać grać w każdej chwili... tylko nie chcę.

misao:

--- Cytuj ---
Hehe i tak to się kręci.
Jak to zobaczyłem u kogoś w BIO

CHWALCIE BOGA I PODAJCIE WIęCEJ AMUNICJI !  >:D

--- Koniec cytatu ---
ten cytat ma zabawna historie
mianowicie wypowiedzial go kapelan na jedym z okretow w Pearl Harbour (USS New Orleans), gdy nadlecialy samoloty zaczal chodzic i dodawac ducha ludzim na okrecie, i cytowane slowa zostaly wypowiedyiane do oficera zajmujacego sie dystrybucja amu8nicji do dzialek przeciwlotniczych.

Praise the Lord and pass the ammunition

na podstawie wydarzenia powstala piosenka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej