Eve Online > Przedpokój

Ion Core - hibernacja

<< < (13/15) > >>

Coriin:
O jakiej marce mówisz ...przecież już marki nie macie  :D

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Zolthar w Lipiec 12, 2007, 14:40:46 ---Ja słyszałem odwrotną historię :) ale jak pisałem to nie moja sprawa. Nikt nie przyjmował ex-gnsn dla jakichś zasobów to były wyłącznie wasze problemy.

--- Koniec cytatu ---

Tylko, że nikt z GnR nie ma pretensji do PBN za to, że do Was odeszli nasi ludzie. Bo to by był jakiś debilizm. A ta odwrotna wersja to tak naprawdę teoria spisku. Niech sobie Ci co mają pretensje policzą ile kosztuje utrzymanie średniego i dużego posa, do tego koszt samego posa, statki do kopania, bydnki, carrier, paliwo do carriera na każdy lot. Wtedy im wyjdzie, że to co dali tak nie do końca wystarczy. Skąd więc pieniądze których brakowało ? Z kieszeni ludzi, którzy zostali posądzenie o wyciąganie pieniędzy z corpa i zarobek na n00bach.

Śmieszy mnie w tym wszystkim tylko jedno. Grałem już w różne gry, ale EVE jest jedyną grą, która budzi taką agresję, sprzeczki i wszystkie złe emocje. Sam straciłem dobry kontakt z kilkoma starymi kumplami, którym dobrze coś doradzałem. Uznali, że jestem przemądrzały i nie mam racji. Po dwóch miesiącach ambicja nie pozwoliła im powiedzieć, że się mylili. Złe relacje są do dziś...czasem żałuję, że zacząłem grać w EVE...

Goomich:
To przestań.

Ellaine:
Jak nie umiecie sie dogadac w glupiej grze, to poszukaj innych znajomych :)

Eve budzi duze emocje bo jest duzo do stracenia i duze znaczenie zespolu. I to jest jedna z glownych zalet tej gry. Chcesz gry ktora budzi male emocje, graj w chinczyka :)

Vic Brunner:
IONy do boju z Tri!!! I nie ma co sie przejmowac...Nie od razu Rzym zbudowano.. mozna sie nasmiewac z tej wtopy z ostatniego starcia z Tri, ale czy mogloby to wygladac inaczej gdy na przeciw doswiadczonego pvp alliancu staja glownie gornicy i producenci (Shocki i Rave? GBT to raczej mniejszosc, mam racje?). Mysle, ze im dalej tym bedzie lepiej :D

co do flame - az sie lezka w oczku kreci gdy sie czyta wypociny typu: jaki to ja swiety jestem i wszechwiedzacy, a za wszytskie porazki i bledy (rowniez moje) obwiniam caly swiat wokolo, tylko w sobie winy nie znajduje.. oh... ale sie wzruszylem...

zdravim,
Vic

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej