Eve Online > Przedpokój

Ion Core - hibernacja

<< < (6/15) > >>

Ellaine:
Eee, ale ci pvperzy to skad maja kase na statki, timecody sprzedaja? :)

Swoja droga mysle ze troche nam brakuje w community carebearow, wiekszosc nawet jak czasem wykopie krokieta to sie nie przyznaje, wszystko tylko wojny, kampy, ganki, slowem nudne monotonne zycie wojaka. ;)

Albion:
A ja wam powiem tylko tak .... nie wiezcie w to co pisza na kb Tri przed calym zamieszaime nie mailem zdania na ich teamt jednak teraz odrobine moge powiedziec co sie dzieje tu i tam :D.

Ogolnie moim skromnym zdaniem Tri po prostu nie postuje swoich strat ... smutne to odrobine i w zupelnosci ruzumiem potrzebe uprawiania PR ;p (bez wycieczek osobistych or smth prosze po prostu stwierdzam suche fakty nie chce mi sie liczyc pokzywac palmcami itd... pom prostu sie napilem i stwierdzam co widze choc oczywiscie poglad moge miec zjebany jako ze jestem zadeklarowanym zwolennikiem jednej ze stron chcac czt nie chcac ;p) to co przredstawia Tri na swoim kb to po prostu ... no coz nie smiech na sali a "pominiecie kilku szczegolow" Archon jesli mozesz wez ich tam za mordy i zrob porzadek coby to wyhgladalo jasno i przejzyscie ;p (nie przecze ze wjeba wczoraj byla niesamowita  D: - jednak straty Tri sa ... hmmm odrobine zanizone io w zupelnosci nie rozumiem dlaczego ;p).

Ogolnie pozdrawiam i nie pijcie tyle co ja bo skonczycie w rownie niechlubny sposob :D

MightyBaz:

--- Cytat: Ireul Taar w Lipiec 09, 2007, 23:05:15 ---ok, to ja sie przyznam.
malo strzelam, inwentuje i kombinuje :P :P :P

--- Koniec cytatu ---

co ty tam w koncu inwentujesz?

LosBekoczoS:

--- Cytat: Albion w Lipiec 10, 2007, 03:27:00 ---A ja wam powiem tylko tak .... nie wiezcie w to co pisza na kb Tri przed calym zamieszaime nie mailem zdania na ich teamt jednak teraz odrobine moge powiedziec co sie dzieje tu i tam :D.

Ogolnie moim skromnym zdaniem Tri po prostu nie postuje swoich strat ... smutne to odrobine i w zupelnosci ruzumiem potrzebe uprawiania PR ;p (bez wycieczek osobistych or smth prosze po prostu stwierdzam suche fakty nie chce mi sie liczyc pokzywac palmcami itd... pom prostu sie napilem i stwierdzam co widze choc oczywiscie poglad moge miec zjebany jako ze jestem zadeklarowanym zwolennikiem jednej ze stron chcac czt nie chcac ;p) to co przredstawia Tri na swoim kb to po prostu ... no coz nie smiech na sali a "pominiecie kilku szczegolow" Archon jesli mozesz wez ich tam za mordy i zrob porzadek coby to wyhgladalo jasno i przejzyscie ;p (nie przecze ze wjeba wczoraj byla niesamowita  D: - jednak straty Tri sa ... hmmm odrobine zanizone io w zupelnosci nie rozumiem dlaczego ;p).

--- Koniec cytatu ---

Tez niestety mielismy nascie/dziesiat takich przypadkow z tri ze nie znajdowalismy swojich kili na ich kb. Prawda jest taka ze dopuki nie zrobicie wlasnego KB tak dlugo niestety tych spraw nie wyprostujecie. ATM wyglada jakbyscie tam latali tracic szipy 42 BS zdechle na 15 BS kiled wyglada koszmarnie.

Yogos:
Wczoraj było następne starcie. Niestety zabawę zniszczył nam lag i desync. :(
Na początku prawie nie dało się grać potem troszke popuściło.

NA KB TRI jest 45 do 15 ale wkleili oni wszystkie KM w ktorych uczestniczyli część przeklejając z KB Phelax. Nie ma tam strat Phelax. Wg tego co się orientuje to to w bsach jest 45 do 24. Cyfry się mogą troche zmienić na naszą korzyść strat jestem praktycznie pewnien.

Byłoby fajnie gdyby nie ..dolony desync i lag.  >:(

Kazałem całemu ION klepać petycje bo to są jaja żebym sie musiał w tym lagu relogowac 3 razy. Inni też tak mieli.

Gratulacje dla TRI.

--- Cytat: ew ewr w Lipiec 09, 2007, 20:57:51 ---
Wracając do tematu, to chodzi o poziom jaki ludki prezentują, a widzę, że po dupie dostają i smutne to jest. Ogólnie poziom jaki jest przezentowany przez jakieś tam grupy ludzi. Tak to wygląda jakby carebearzy poszli na wojnę bo powalczyć im się zachciało :)

--- Koniec cytatu ---

W sumie mnóstwo ludzi z corporacji które rekrutują nowych po trialu i określają się same jest industralne są w walce pierwszy raz. Mówie np o Shocky Rave te korpy mają Industires i Technology nie bez powodu w nazwie. Ci ludzie są pierwszy raz w dużych gangach i pierwszy raz tak naprawdę walczą. Bo te pare starć w Stain na obronnym bomblu to zupełnie inna kategoria.Na początku masakra ale obserwuje że z każdym gangiem wśród nich zajebiście zaczyna wzrastać dyscyplina i organizacja. Szybciej sie organizujemy floty zaczynają się szybciej przemieszczać. Więcej osób wali primary. Kiedyś mase osób się gubiło w trakcie walki zupełnie teraz sami warpują na wraki i starają się tacklować. Są osoby które eksplorowały i maja covopsy wyskilowane i umieją dobrze sondować i same do mnie uderzyły że chcą do "black ops teamu".  Podjerzewam że już im się ręce mniej trzęsą w trakcie walki. Gdzieś słyszałem na tsie jak sami na siebie kurwowali żę są lamy i jakby alinga pilnował to by przeżył a tak stracił shipa i że następnym razem już go tak łatwo nie zabiją. Large T2 to oni z dnia na dzień nie zrobią ale skuteczność będzie wzrastać na pewno. Niestety słono płacimy za to na razie ISKami. Nic za darmo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej