Eve Online > Wsparcie techniczne

Problemy z logowaniem z konta trial

<< < (2/4) > >>

Skeer:
Skoro ja mogę...  ::)

Spróbuj przeinstalowac Eve, ew. zrestartować system. Jeśli nie poskutkuje, zwróć się do administracji (Pticu lub Ireul), ja już więcej idei nie mam...  ???

ArchenTheGreat:
Na 99% to problem z blokowaniem połączeń przez Neostradę. Proponuję męczyć ich BOK. Jeśli nie chce Ci się walczyć z urzędasami to możesz spróbować tunelować połączenie do jakiejś innej maszyny (np. do kumpla lub firmy). EvE praktycznie nie zużywa pasma tyle tylko, że komputer (i program tunelujący) musi chodzić w godzinach, w których grasz.

No i generalnie odradzam Neostradę jako sposób łączenia się z Siecią. Jak zresztą wszystko co nie daje Ci pełnego dostępu (niefiltrowanego) i publicznego IP. Zapłacisz więcej ale będziesz miał porządny dostęp.

PS. porządny, porządny, porządny, porządny.

Voulture:
Pożądny? może pożądany :P

Alibaba:
Reinstalka nie pomogła, wiec to faktycznie Neo :(
A tak zwanej "pomocy serwisowej" Neo nie ma co męczyć. Próbowałem tego przy innej okazjii, na ogół rżną głupa i twierdzą, że wszystko jest w porzątku albo że nic nie mogą zrobić...
To chyba tyle jeśli chodzi o EVE, dobrze że przynajmniej  WoW dziala na Neo. Troche szkoda bo mi się już troche znudzil.

W każdym razie dzieki wszystkim za odpowiedzi. Pozdrowionka.

Skeer:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Czerwiec 27, 2007, 21:21:00 ---Na 99% to problem z blokowaniem połączeń przez Neostradę. Proponuję męczyć ich BOK. Jeśli nie chce Ci się walczyć z urzędasami to możesz spróbować tunelować połączenie do jakiejś innej maszyny (np. do kumpla lub firmy). EvE praktycznie nie zużywa pasma tyle tylko, że komputer (i program tunelujący) musi chodzić w godzinach, w których grasz.

No i generalnie odradzam Neostradę jako sposób łączenia się z Siecią. Jak zresztą wszystko co nie daje Ci pełnego dostępu (niefiltrowanego) i publicznego IP. Zapłacisz więcej ale będziesz miał pożądny dostęp.

--- Koniec cytatu ---

Ja mam Neo i pomijając, że 2-3 razy na dzień przerwie połączenie, to nie mam z nią żadnych problemów. Do gry w Eve nic nie musiałem konfigurowac specjalnie (podobnie, jak parę osób, które zostały przeze mnie namówione na tę grę), więc gadanie, że Neo coś blokuje, czy się nie sprawdza jest wg mnie pleceniem bzdur  ??? No i wygląda na to, że przepłoszyłeś bogu ducha winnego chętnego  :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej