Eve Online > Wsparcie techniczne

Jak skopiowac quickbar?

<< < (2/4) > >>

Sou:
No to tam wrzucilem co mialem i dupa nadal :/ Pliki sie jakby nadpisuja po wejsciu na postac:/

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Sou w Wrzesień 16, 2007, 02:52:35 ---No to tam wrzucilem co mialem i dupa nadal :/ Pliki sie jakby nadpisuja po wejsciu na postac:/

--- Koniec cytatu ---

Musisz to robić gdy EVE jest wyłączone. Poza tym od któregoś z patchy są one trzymane w katalogu użytkownika (ze względu na wymogi Visty). Można wymusić ich ładowanie ze starej lokalizacji przez przełącznik:
"C:\Program Files\CCP\EVE\eve.exe" /end /LUA:OFF

Voulture:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Wrzesień 16, 2007, 13:49:21 ---
--- Cytat: Sou w Wrzesień 16, 2007, 02:52:35 ---No to tam wrzucilem co mialem i dupa nadal :/ Pliki sie jakby nadpisuja po wejsciu na postac:/

--- Koniec cytatu ---

Musisz to robić gdy EVE jest wyłączone. Poza tym od któregoś z patchy są one trzymane w katalogu użytkownika (ze względu na wymogi Visty). Można wymusić ich ładowanie ze starej lokalizacji przez przełącznik:
"C:\Program Files\CCP\EVE\eve.exe" /end /LUA:OFF

--- Koniec cytatu ---

Genialne, czemu ja tego wczensiej nie znalem? Duuuzy plus, bo mam malutka partycje na windows i zrobienie kilkunastu skreenshotow w wysokiej jakosi bylo w stanie mi nawet wywalic ewke.

Swoja droga, jak wlaczyc aka opcje, by w logach przy zadawanych obrazeniach byla pokazywana nazwa statku? (pewnie jest to na tyle proste do wykonania, ze nie warto zakladac nowego tematu).

Sou:
Sorki ale w dokumentach nie ma katalogu settings wiec nie wiem o czym piszecie. Settings jest 2x w danych aplikacji i raz w glownym katalogu eve w cache. Z tego co widze EVE uzywa katalogu ...CCP/EVE/setting  ale cokolwiek tam nie wrzuce to eve to olewa i nadpisuje. NA forum eve jakis typ napisal ze w ch.. wszystko poszlo moge od nowa robic sobie i ROBIC BACKUPY nastepnym razem. Problem taki ze mam backupy ktoych nie da sie wgrac bo jak napisalem eve je olewa.

Ja tam mialem z 300 itemow handlowych  wpisanych nie ma szans zebym odzyskal ten dorobek a juz na pewno nie zebym musial to robic po kazdym durnym zachowaniu eve.

Ktos ma jeszcze jakies pomysly PO PRZECZYTANIU tego co napisalem w poprzednich postach?

FaTuM:
masz viste?
Jak tak to
C:\Users\name\AppData\Local\CCP\EVE\cache\settings :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej