Eve Online > Wsparcie techniczne
Jak skopiowac quickbar?
Sou:
Czytacie co pisze? o_O mam XP jakie to ma znaczenie?!
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Sou w Wrzesień 16, 2007, 15:19:19 ---Problem taki ze mam backupy ktoych nie da sie wgrac bo jak napisalem eve je olewa.
--- Koniec cytatu ---
Są dwie możliwości:
- wrzucasz pliki w złe miejsce
- robisz to w trakcie pracy EVE
Musisz zamknąć całkiem EVE i dopiero potem podmieniać pliki.
Wszystkim zaś polecam program WinLinks lub Junction (http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/FileAndDisk/Junction.mspx). Oba programy robią coś co w Uniksie nazywa się symlinkiem. Z niewiadomych powodów MS nie dał do tego GUI w Windows a jest to bardzo przydatna rzecz.
Sou:
Wrzucam w dobre miejsce a podniemianie plikow przy wlaczonym oprogramowaniu przerabialem 10 lat temu...
Dormio:
--- Cytat: Sou w Wrzesień 16, 2007, 16:20:49 ---Czytacie co pisze? o_O mam XP jakie to ma znaczenie?!
--- Koniec cytatu ---
Co najwyżej takie, że masz nieco inną ścieżkę niż pod Vistą. Dla XP też zmienili lokalizację gdzie znajdują się pliki z ustawieniami i logi z gry (i oczywiście nie jest to żaden katalog z grą). Dla XP wydaje mnie się, że najbliżej jest temu co Ireul podał:
--- Cytat: Ireul Taar w Wrzesień 16, 2007, 01:50:57 ---C:\Documents and Settings\account_name\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\CCP\EVE\settings
--- Koniec cytatu ---
Poza tym powiedz skoro settings masz w różnych lokalizacjach i znasz je wszystkie to co Ciebie powstrzymuje żeby sprawdzić i skopiować we wszystkie te miejsca ? Jesteś pewny, że to EVE nadpisuje ?
Wielokrotnie przenosiłem "back-up" i to pomiędzy różnymi systemami (W2k/XP/Vista) i nigdy nie miałem problemu.
korpusz:
"nie krzyczcie" na kolege tez mialem taki problem, z tym ze olalem sprawe, bo nie chcialo mi sie walczyc dla kilku ustawien overview. Gdziekolwiek nie wrzucilem tych ustawien to nic nie dawalo (wlacznie z ustawieniem, ze eve ma czytac z starej lokacji).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej