Eve Online > Dyskusje ogólne
Moa vs Caracal
Goomich:
--- Cytat: Shadhun w Październik 01, 2007, 09:04:22 ---Jakie launchery na level 2 misje do caracala ?
Czytalem setupy na corp forum, wszyscy polecają assaulty, tutaj z kolei gdzie nie patrzeć, wszyscy pchają heavy... zgłupiałem troche.
--- Koniec cytatu ---
W assaulty wsadzisz light missile, które fajnie tną frejki, ale mają trochę przykrótki zasięg jak na mój gust.
Heavy mają co prawda większą siłę, ale tracą przez większy explosion radius i mniejszy expolosion velocity. Na szczęście można to skorygować z pomocą skilli i paintera. To co jest najlepsze na karaluchu z heavy to zasięg tych rakiet. Na dzień dobry masz ze 40 km, a w miarę rozwijania skilli dużo więcej.
PS. Fit na Caracala by /me: sprzedać i kupić Feroksa. :P
korpusz:
--- Cytuj ---PS. Fit na Caracala by /me: sprzedać i kupić Feroksa.
--- Koniec cytatu ---
A nie lepiej drejka ?? :P Reszta tak jak mówi mona. Na misje LVL 2 Assaulty z light missilami. Zasięg nie jest dużym problemem Caracal jest dość zwinny i szybki na ABeku jak na caldaryjczyka ;)
Goomich:
--- Cytat: korpusz w Październik 02, 2007, 08:44:02 ---A nie lepiej drejka ?? :P
--- Koniec cytatu ---
Drejka lepiej, ale nie taniej. Poza tym mam sentyment do tego starego grata. :)
Shadhun:
Ballistic Control System I x 2
Cap Recharger I
Invulnerability Field I x 2
Large F-S9 Regolith Shield Induction x 2
'Arbalest' Assault Missile Launcher x 4
Takie coś będę składał, jakieś sugestie/poprawki ?
Goomich:
--- Cytat: Shadhun w Październik 02, 2007, 18:20:54 ---Ballistic Control System I x 2
Cap Recharger I
Invulnerability Field I x 2
Large F-S9 Regolith Shield Induction x 2
'Arbalest' Assault Missile Launcher x 4
Takie coś będę składał, jakieś sugestie/poprawki ?
--- Koniec cytatu ---
Do czego ci ten cap recharger? Włóż tam shield power relay.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej