Eve Online > Dyskusje ogólne

Moa vs Caracal

(1/6) > >>

Zbulu:
Co byście polecali który jest lepszy.
Stać mnie już na te statki jeszcze troszkę tylko muszę zarobić na jakiś fitting i jestem przed dylematem który wybrać i jak je wyposażyć. Narazie interesują mnie misje (narazie robie lvl 1 ale już niedługo mam nadzieje lvl 2) a także kompleksy od 3 wzwyż. Który statek lepszy do tych zadań i jaki fit...
Może niedługo zaczne się bawić w pvp więc możecie napisać który się lepiej sprawdza w tej dziedzinie...

wuzel:
Do pvp to zdecydowanie Vexor  :2funny:

Zbulu:
ehhh jestem caldari i nie uśmiecha mi się trenowanie skilli typu gallente frigate do 4 poziomu więc jeśli masz jakiś komentarz na temat tych dwóch przeze mnie wymienionych bądz innych caldari to proszę bardzo pisz śmieało bo inaczej tego typu nabijacze postów to możesz sobie darować...

Voulture:
Zaleznie co skillujesz - jak missilki, to oczywiscie Caracal, wydaje sie dobrym statkiem pod misje lvl 2 - fitowanie jest proste i tak naprawde tanie. Heavy misssile named sa niewspolmiernie drogie do wydajnosci, z tego co pamietam malkuthy to wlasciwie maks, polecam t1. Jakis tank na medy np large shield booster (jak ci wejdzie) + resy, wzglednie jakies ab, choc masz statek na zasieg - do dolatywnia do acc gate. Na low zaleznie co potrzebujesz, chcesz - damge control, bcu lub pdu. Moa zas... z tego co mi wiadomo to crap. Jak skillujesz blastery to zrob thoraxa.

Do pleksow ded3 caracal powinien wystarczyc. Do wyzszych - Drake'a skilluj :)

wuzel:
NIe żebym był złośliwy, ale darować to można sobie posty typu "co jest lepsze"...
A jak już koniecznie musisz wiedzieć i zrobiłeś ten błąd, że zacząłeś "dzieckiem z Kisogo" to caracal. On się nawet trochę do pvp nadaje :P ale generalnie, caldari są super do pve, do pvp są strasznie męczący (z małymi wyjątkami), stąd moja odpowiedź nadal brzmi: vexor.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej