Eve Online > Dyskusje ogólne
BoD cz2. Otwarty list GoonFleet do CCP
Kamoris:
--- Cytat: Hastrabull w Maj 29, 2007, 10:05:32 ---
a sprawa wcsow byla dawno temu wyjasniona i wydaje mi sie ze zakonczona. przyznaje, nie wiedzialem ze jakis dupek lata na wcs'ach a jako ze wiekszosc korpa byla temu przeciwna to trzymalem swoja racje.
nawet teraz bym ja trzymal.
--- Koniec cytatu ---
A moze teraz tez nie wiesz poprostu ze jakis dupek z BOba ma kontakty z Devsami mimo ze wiekszosc korpa jest temu przeciwna ?? ;)
Yogos:
--- Cytat: Hastrabull w Maj 29, 2007, 10:07:38 ---a co do ekonomi to to sie tyczy wszystkich :) Chyba pomijasz ten fakt?
--- Koniec cytatu ---
Nie absolutnie nie. Zwracam tylko uwagę że to będzie na korzyść koalicji (bo jest liczebniejsza).
Hastrabull:
a no nie wiem.
poza tekstami na eo forum nie ma na to dowodow :)
a ty wiesz? czy tylko sie czepiasz, bo myslisz ze 'masz na mnie haka' ? :)
Kamoris:
Nie napinaj sie porpostu i nie bron tak zaciekle Boba (mimo ze mowisz ze jetses neutralny) roznie bywa a taka historia nie pierwszy raz sie pojawia a samo stanowisko ccp tez przeciez nie sprzyja oczyszczeniu atmosfery.
Hastrabull:
a czemu mam nie bronic? tylko dlatego ze wszyscy ich atakuja? Mam 'isc z pradem'? Ja uwazam, ze to jest chodzenie na skroty, na latwizne. O wiele latwiej przeciez jest robic to co 10000 innych na eo, czyli naskoczyc na wrogow nr 1, bo to teraz takie popularne nie? :)
a pomyslec to nie laska? przeciwstawic sie pradowi jest tak trudno? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej