Eve Online > Dyskusje ogólne

BoD cz2. Otwarty list GoonFleet do CCP

<< < (15/35) > >>

vulor:

--- Cytat: Hastrabull w Maj 29, 2007, 10:26:35 ---a czemu mam nie bronic? tylko dlatego ze wszyscy ich atakuja? Mam 'isc z pradem'? Ja uwazam, ze to jest chodzenie na skroty, na latwizne. O wiele latwiej przeciez jest robic to co 10000 innych na eo, czyli naskoczyc na wrogow nr 1, bo to teraz takie popularne nie? :)

a pomyslec to nie laska? przeciwstawic sie pradowi jest tak trudno? :)

--- Koniec cytatu ---
To jak bob jest taki zajebisty i niepokonany, to może ustaw ich sobie na -10.0 i "popłyń pod prąd", zamiast maszerować razem z ta ogromna machina wojenna boba.

Hastrabull:
zapewniam cie, ze jesli tylko znajdzie sie ktos, kto bedzie wystarczajaco efektywny aby zagrozic bobowi, to ja bardzo chetnie przejde na druga strone, zeby powalczyc z kims wartym tego zeby z nim walczyc.

aktualnie niestety nikogo takiego nie ma.

a co do kasy, to zapomniales wspomniec o kompleksach, outpostach itp ktore generuja miliardy iskow dziennie.

Tynstar:
wymówki zawsze się znajdą....ty zawsze wolałeś bić słabszych proste...

a co do reszty twoich postów...nieźle pomijasz fakty a jak ci ktoś to wytknie mówisz ze są nieważne....Hast na premiera 

Fizyk:
Co do ISKów to wszelkie zmiany dotyczą wszystkich z tym że niezgodzę się ze liczebność będzie odgrywała jakąś fenomenalną rolę. Pierwsze miejsce zajmie organizacja korpa alliancu itd. ( biorąc pod uwagę zmiany w revelations 2 to będzie to miało fenomenalne znaczenie ) Więc nadal BoB będzie gdzieś na przodku rankingów wydajności. Co do wojny LV to bez przesady latałem po Omist, Teneryfie ( oczywiście jeśli załatwiłem sobie prawa do dokowania ) gdzie tylko chciałem i jak chciałam zdażało się ze przez cały dzień spotkałem kilka osób w systemach ze stacją wiec tak hardkorowo nie było. Po prostu gdy LV sie obraziła na CCP czerwoni mieli tam raj i tyle.

Pozdrawiam

Hastrabull:
wymowki? wskaz mi kto jest wart tego, zeby walczyc z bobem, bo ja nie widze ani jednego sojuszu aktualnie.

--- Cytuj ---nieźle pomijasz fakty a jak ci ktoś to wytknie mówisz ze są nieważne
--- Koniec cytatu ---
-przyklad prosze

--- Cytuj ---Hast na premiera
--- Koniec cytatu ---
dziekuje, nie skorzystam :)

--- Cytuj ---Po prostu gdy LV sie obraziła na CCP czerwoni mieli tam raj i tyle.
--- Koniec cytatu ---

A no dokladnie tak :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej