Eve Online > Dyskusje ogólne

BoD cz2. Otwarty list GoonFleet do CCP

<< < (12/35) > >>

Kamoris:

--- Cytat: Piotrqs Quendi w Maj 29, 2007, 09:09:09 ---
Niech nikt nie gada głupot że BoB jest słaby i wygrywa tylko exploitom. Jeżeli tak twierdzicie to niby jak Reprezentacja BoBa wygrała przynajmniej 2 razy turniej PvP?

--- Koniec cytatu ---

No wiadomo dlaczego. LeMonde byl z Boba to im pomogl :D
Generalnie sprawa smierdzi i bedzxie sie ciagnac caly czas za ccp. Co jakis czas beda trafaic do wiadomosci graczy podobnego typu rewelacje i bedzie mala burza potem nic ccp ukreci elb sprawie nic nie bylo nic nie ma
Have a nice day.

A Hastra napinasz sie napinasz sie twierdzisz ze ejstes obiektywny a dla mnie nadal jestes tak samo prawdomowny jak za czasow supremacy  ;)

Hastrabull:
a co? klamalem za czasow supremacy? Powiedzialem kiedys nieprawde? jesli tak, to slucham, jak nie, to na drzewo liscie pompowac

Tynstar:
Wiecie co o tym ze caly bob jest taki swietny, wszyscy piloci sa wyjebiscie wyszkoleni itd.....buahhahahahah to jest dopiero frazes i jechanie na legedzie.
Ja w przeciwienstwie do co niektorych co tylko gadaja walczylem z bobem i jakimis bogami to oni nie sa....
w malych gangach nasz ekipa przeciwko nim nigdy nie przegralismy....co do wiekszych bitew bob wygrywal poprzez wieksza liczbe graczy...proste,  dlaczego ma wiecej garczy bo ma zajebista polityke wobec swych pieskow btw to jest wlasnie najwieksza silam boba....pieski skacza jak im bob powie i robia co oni chca.

Hastrabull:
ty patrz, a ja walczylem po drugiej stronie, w wiekszosci sytuacji mielismy mniej ludzi i jakims dziwnym cudownym trafem wygrywalismy.

poza tym jeszcze dwa miesiace temu bylo 20 000 ludzi przeciwko 2 tysiacom z boba, 1500 z LV i drugie tyle z pozostalych corpow. Teraz nagle bob ma wiecej ludzi a wszystko to i tak zasluga pieskow? :) hehehehe
jak sie nie potrafi myslec, to nagle z 20000 ludzi zrobilo sie kilka grupek biegajacych w kolko jak bezglowe kurczaki :)

Kamoris:

--- Cytat: Hastrabull w Maj 29, 2007, 09:38:49 ---a co? klamalem za czasow supremacy? Powiedzialem kiedys nieprawde? jesli tak, to slucham, jak nie, to na drzewo liscie pompowac

--- Koniec cytatu ---

A co mam znowu wrzucac filmik jak to super zajebisci piloci z supremacy wcsy nie uzywaja ??  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej