Eve Online > Dyskusje ogólne

capital's pilots

<< < (2/7) > >>

MightyBaz:
mnie raz rozwalil thantos jak rattowalem na belcie...
jakis neutral wskoczyl na local i pyta sie grzecznie czy sa tutaj duze Lordy? mysle sobie - co za dziwak :uglystupid2: , chowam drony i czekam na misia na belcie, wlasnie skonczylem chrupac ostatniego rata - sensor boostery zapuszczone, ustawiam align, lekko mruczy naped. Klasyka , koles wpada celestis, ja mu tez grzecznie locka , przepisowe noski, 2 dampnery, dronki radosnie sobie brzecza ...a tu celestis puszcza baka i stawia cyno...coz...moze zdaze go klepnac, jest juz na strukturze...w miedzy czasie koles mnie  scrambluje....i wpada thantos...i coz ...nie zdazylem uciec...celestis wytrzymala tylko do mmomentu locka carriera...rozwalilem mu 2 fightery , pozostale mnie wykonczyly...

Dormio:
Wskakuję radośnie na POSa potestować kilka ustawień, kilkadziesiąt kilometrów obok ląduje alt, fightery w ruch...
"WTF ?!!! Dlaczego mój własny POS do mnie strzela ?!!!"

Tomash Kovahlsky:
W czasie ostatniej akcji w jakiej bralem udzial (w Typhoonie), jakis carier zapuscil na mnie ok 10 fightersow... no to ja warp na SS'a... i potem zabawa... warp... align, pojawiaja sie fightersy, warp, align, pojawiaja sie fightersy, warp na SS w ktorym czekaja koledzy z gangu, align, koledzy nawalaja do fightersow, warp, align, warp align znow do kolegow, spada 1 czy 2 fightersy, warp, o... juz mnie nie gonia... pilot carriera, stwierdzil, ze traci fightersy, a sam nie dostaje KM'a :)

LosBekoczoS:
Tomash i mam to nawet nagrane :D

MightyBaz:
co nowego u pilotow capitali? wszyscy narzekaja, ze paliwo podrozalo...

btw ile max moze wsadzic cargo do carriera? mnie udalo sie wsadzic indyka z rigami/ cargo ex II / 12x giantami - wyszlo mi jakies 49 000 m3...ktos ma lepszy wynik?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej