Eve Online > Dyskusje ogólne

capital's pilots

(1/7) > >>

MightyBaz:
jakos nie zrobilem jeszcze skili na capitale, troche mnie zniecheca wykorzystywanie capitali w walce, czekanie godzinami na ss, pompowanie posow, czy ich pacyfikacja...moze podzielicie sie jakimis historyjkami o waszych walkach, nietypowych sytuacjach...

Pewnie nie tylko ja mam taki dylemat czy robic capitale czy dopieszczac tylko np.  pvp skille ...w koncu mowimy o 4 miesiacach min skilowania o ile mamy duzo pobocznych skili juz zrobionych...hm?

misao:
capiutale se mordercze w pol 0.0 ( tereny NPC stacji). carrier oze stac w docking range, i masakrowac opozycje, pojedynczy carrier i frejka z scramblem moze kampic caly system. dopuki obroncy nie wyskocza z jakims bardzo srogim planem, ciezko to ubic
(jak sie robi goraco, to chowa dronki, 30 sekund wait na agro i dock)

Voulture:

--- Cytat: Hoshino Rika w Maj 16, 2007, 14:50:24 ---30 sekund wait na agro i dock)
--- Koniec cytatu ---
MInute...

LosBekoczoS:
Moja best historyjka z capami to moj loooot carrierem 1 cyno 2 cyno 3 cyno stoje pod hangarem "no to teraz trzeba wyrzucic te haulery, przepakowac paliwko, i wio na dol.... RWA MAC zapomnialem haulerow  1 cyno 2 cyno 3 cyno dock  haule do ship maint 1 cyno 2 cyno 3 cyno :P

Historyjka nr2 - jak zabijac na mase pod gate w low secu ??
Potrzebne:
nyx smart bomby officerskie + tank + fast cap recharge

Sposob działania:
zalanczasz smarty jak ktokolwiek pojawi sie na local i czekasz...

partridge:
#1 Loguje sie szybko wskakuje na cyno masakruje 1BS'a reszta spierdala... ok spowortem do stacji... Kurwa nie ma paliwa... 15jumpow haulerem po paliwo...

#2 Ladownie pos'a skok na cyno potem na nastepne no i powrot... kurwa zapomnialem wyrzucic LO po srodku... 18j w jedna strone i 18j spowrotem cyno altem...

#3 Odwoze panienke do domu gadka szmatka w samochodzie ona sugeruje zebysmy poszli do gory... dzoni Venzon... Part jebiemy za moment Dreda... czesc kochanie.. 120km/h miastem... 12j do mojego Dreda i zdazylem wyjebac w niego 2 serie :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej