Eve Online > Dyskusje ogólne
capital's pilots
Hastrabull:
ja tydzien temu thanatosa kupilem. teraz na skille zbieram :) misje robie :D a rankami zydrine kopie :D
a najlepsza akcja? To jak mnie remedial chcial swoim thanatosem pojechac w s-u
ogolnie historia byla taka, ze udalo mi sie przemycic megasa z t2 dzialkami do s-u. megas ustawiony byl na full snipe, optimal (przed nerfem to bylo) na 220km.
sprawa wygladala tak, ze wskakiwalem na snipe point przy stacji albo przy gate albo na belty, rozwalalem jeden albo dwa statki i zwiewalem :)
no i kiedys wskoczylem na stacje i patrze, ze kurde cos duzego :D lock patrze a to carrier :) oczywiscie nie moglem sie powstrzymac zeby go nie walnac. kilka serii poszlo gdy nagle zobaczylem jak fightery sie zblizaja. Nie wiedzialem jeszcze wtedy, ze figthery scigaja cie w warpie :)
ucieklem do safespota a tu boom, fightery wskakuja :) Kilka razy przewarpowalem a one caly czas za mna :) w koncu na 1/4 armora zwialem do stacji :D mialem adrenalinke, mialem :)
ogolnie byla zabawa wtedy oj byla :)
Xarthias:
--- Cytat: Hastrabull w Lipiec 20, 2007, 09:13:46 ---optimal (przed nerfem to bylo) na 220km.
--- Koniec cytatu ---
Znowu coś przegapiłem?
Na spikach optimal circa 200km miałem i mam... ???
Hastrabull:
ano przed nerfem ja mialem optimal 223, teraz cos pod 200 chyba (nie pamietam, bo dawno w bs'ie nie siedzialem)
musialbym sprawdzic :)
Xarthias:
Jedyny nerf o jakim pamiętam to to, że więcej jak 4 dmg mody już nic nie dają. Jak wrócę do domu to zobaczę ile się max da wyciągnąć.
Ellaine:
Ale o ktore S-U chodzi? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej