Eve Online > Dyskusje ogólne

Czy subskrypcja w $ dalej mozliwa, szukałem wszedzie??

<< < (3/4) > >>

Xarthias:
Ja też dostałem tego rejoina i nie, nie da się go przełączyć w $ - tak jak Ire napisał, ważna jest pierwsza płatność, a oferty te dostały tylko osoby, które kiedyś opłaciły chociaż jeden miesiąc.
Swoją drogą nawet w euro opłaca się pociągnąć kartą tą ofertę, a potem się jedzie na tc kupionych za $, nie ma co kombinować.

Gork:
Ireul-> pierwsza płatność była w GTC.

Xarthias-> wiem, że w euro też się opłaci, ale w dolarach opłaca się jeszcze bardziej. Narazie jeszcze pokombinuje, tylko nie wiem jak, co i od czego zacząć. :)
Jeśli rzeczywiście pierwsza płatność się liczy to nie ma co szukać proxy (zakładając, że na 100% GTC=dolary).

Btw Zmienialiście np kraj w account info na US? Dziwnie to wyjdzie imo Polska, a z USA się łączy. :) 

Voulture:
To chyba chodzi o narodowość, nie język czy miejsce zamieszkaina.

Dormio:

--- Cytat: Gork w Sierpień 07, 2007, 15:17:02 ---Dormio, logujesz sie przez proxy przy każdej płatności, czy tylko za pierwszym razem? (czy po prostu liczy ci w $ bo oplaciles GTC za pierwszym razem?)

--- Koniec cytatu ---
Nie loguję się przy płatnościach... po co ? Nie płacę GTC.
Jedno konto mam na €, drugie na $. Przy pierwszej płatności (zakładanie konta ?) musisz być na proxy w USA, potem nie da się zmienić (z € na $). Koledzy już to napisali - liczy się pierwszy wybór.

Goomich:
Da się.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej