Eve Online > Dyskusje ogólne

Czy subskrypcja w $ dalej mozliwa, szukałem wszedzie??

(1/4) > >>

Ludwixx:
Przeszukałem całe forum, wszystkie tematy dotyczace mojego pytania sa juz staaare i nieaktualne (?).
Wygooglowalem co sie dalo i nie moge znalesc zadnego działającego usa proxy z ssl, może mnie ktos oswiecic- albo chociaz uswiadomic, ze moze nie ma juz mozliwosci zaplacenia w dolarach. Mecze sie juz nad tym ze 3h.
Konto dopiero co po trialu nieoplacane jeszcze jezeli to wazne.

Moze zna ktos jakis inny sposob na zaplacenie w $. Z góry dziekuje za odpowiedz.

A i prosze bez gadek o tym jaki to pomocny jest search i google, szukalem wszedzie chyba. :)

NeX:
Teoretycznie istnieją darmowe proxy ssl. Praktycznie szansa na zalogowanie przez nie jest jak 1:1000000. Jeżeli nie zapłacisz w jakimś serwisie Japan lub US za konto ssl, to zapomnij. Chyba, że często wygrywasz w totolotka, to próbuj dalej ;D

P.S. Zapłać timecodem jak większośc polskich graczy. Będzie tanio i prosto. GTC kup np od kogoś wymienionego w topicu na ten temat, to nie będziesz sie martwił o wiarygodność źródła. Aczkolwiek nie spotkałem się z jakimikolwiek problemami od sprzedających na Allegro, więc wsio ryba od kogo, byle tanio (około 100-120zł za 90-100 dni).

Xarthias:
Nie musi być proxy z usa czy japonii... Byle poza europą było.
A gtc to chyba w tej chwili najbardziej opłacalna opcja. Do tego (nie potwierdzone - zasłyszane), jak aktywujesz konto gtc, to potem płatności niezależnie lecą w dolcach... Ale za to nie dam sobie nawet paznokcia uciąć - póki ze dwie trzy osoby nie potwiedzą.

Kalressin:
Podobno jak ustawiasz proxy z poza europy to widzisz na stronce euro ale kasuje cie w $. W moim przypadku jednak tak nie bylo o ile pamietam.

Michieru:

--- Cytat: Ludwixx w Maj 14, 2007, 20:50:11 ---Moze zna ktos jakis inny sposob na zaplacenie w $. Z góry dziekuje za odpowiedz.

--- Koniec cytatu ---

klik

Płacisz za GTC w dolarach, dowolną kartą płatniczą/kredytową/whatsoever. No chyba, że jesteś kolejnym polaczkiem-troglodytą, który nie skorzysta z tego sposobu w obawie przed rozmową telefoniczną po angielsku (przy pierwszym zamówieniu dzwonią potwierdzić dane).  :coolsmiley: Każde następne zamówienie jest realizowane od kopa - GTC dostajesz na maila zaraz po potwierdzeniu transferu zapłaty przez PayPala.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej