Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z płatnością - karty Visa

<< < (2/6) > >>

Maver:

--- Cytat: ew ewr w Maj 04, 2007, 01:25:01 ---Witam,
Jeżeli ktoś ma kartę Visa Electron lub inną Visę to najprawdopodobniej nie będzie w stanie zapłacić za cokolwiek na stronie EVE-ONLINE (np. transfer chara, wykupienie subskrypcji). Sam używam Visy Electron, próbowałem już 5 różnych kart włącznie z Visą Classic i żadna nie działa. Pojawia się błąd : REQUEST 1489982 UNKNOWN VALUE XX FOR ATTRIBUTE COUNTRYCODE

--- Koniec cytatu ---
Visa Electron to nie karta do platnosci online. Wiec z definicji nie da sie nia placic przez net. Jedynym znanym mi wyjątkiem jest karta VISA Electron Inteligo, ktorą można placic przez telefon i internet.

--- Cytuj ---Jeżeli ktoś ma/wie które karty działają na E-O proszę tutaj się wpisać. Sam poszukuję pilnie osoby, która mogłaby pomóc mi w transferze postaci, oczywiście nie za darmo.

Zwykla karta VISA Classic.

--- Koniec cytatu ---

Xarthias:
Mav - zerknij dwa posty wyżej :)
Po pierwsze ja swoją Visą Electron w styczniu czy w lutym z evkę zapłaciłem (karta z mBanku nie z Intelligo).
Po drugie przy Visa Classic wywaliło ten sam komunikat, a nawet przy dwóch różnych z różnych banków :)

Ellaine:
Jest to o tyle dziwne, ze w Polsce obsluguje platnosci glownie Polcard i Ecard i zadna z tych firm nie przyjmuje platnosci online karta Visa Electron (chyba najpopularniejsza w Polsce karta zreszta) - ale moglo sie to zmienic od czasu kiedy ostatnio sprawdzalem.

Gwenneth:

--- Cytat: Xarthias w Maj 08, 2007, 18:30:47 ---Po pierwsze ja swoją Visą Electron w styczniu czy w lutym z evkę zapłaciłem (karta z mBanku nie z Intelligo).

--- Koniec cytatu ---
eKarta mBanku to VISA, nie VISA Electron.

Xarthias:
a czy ja napisałem gdzieś o eKarcie?
mBank ma 3 rodziaj kart.
Vise Electron (z delfinkiem)
eKartę Visa
Visa Classic (CC ze złotą rybką).
eKarty już dawno nie używam, wiec płaciłem cc i elektronem - dokładnie tak jak napisałem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej