Eve Online > Dyskusje ogólne

UWAGA - SCAM by CCP !!!

<< < (2/12) > >>

Ezachiel:

--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Kwiecień 26, 2007, 14:45:04 ---Ja problemow nie mialem... ok 2 tyg. i paczka od nich do mnie doszla (ale to prawie 2 lata temu bylo - moze sie pozmienialo)

--- Koniec cytatu ---
Ja też generalnie nie mialem problemow, kupuje EON-a, kupuje GTC i takie tam pierdoly.
Tym razem zamowiłem GTC i Karty do gry .. i wdupilo.
Nie mowie ze kazde zlecenie ktore skladasz to scam, ale jak nie dostaniesz paczki to nie ma szans zebys gdziekowliek jakakolwiek reklamcje zlozyl bo nie ma dowodu na to ze wyslali paczke ani numeru, ani rejstru nic .. i nie poczuwaja sie do zadoscuczynienia za strate, ani kuzwa propozycji ze moze moze jakis kodzik rabatowy, ani nic. Generalnie - widziales info na stronie ? - to teraz sipierdalaj jak nie masz.

Venzon 2003:
ja juz mimo wszystko nie zamowie od nich niczego nie przez kuriera...

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Edmund w Kwiecień 26, 2007, 14:57:20 ---Generalnie - widziales info na stronie ? - to teraz sipierdalaj jak nie masz.

--- Koniec cytatu ---

No tu masz racje... sa sklepy i taborety... To jak Ciebie potraktowali (jako "stalego" klienta) nie swiadczy o nich dobrze.

Ezachiel:
W Polsce taki przepis nic nie znaczy umieszczony na stronie, bo sprzedjacy musi udowodnic ze nadal przesylke.
Tak samo tam, ta informacje na stronie jest bezprawna na ile moge to ocenic jako laik, dodatkowo oni nie oferuje "poleconych" tylko kuriera ...

Lazar Privateer:
OMFG!!! Ed ty wstretny dziadu jak mozesz takie dochodzenie prowadzic! :D

jak bede potrzebowal detektywa to zglosze sie do ciebie heh joke.

pelen podziw

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej