Eve Online > Dyskusje ogólne
UWAGA - SCAM by CCP !!!
MightyBaz:
jabym walnal w leb Mr Orbisa, niech siem tlumaczy albo eskaluje takie rzeczy...a nie merda ogonkiem ze bedzie w Polsce nam promocje EvE robil..Jove go w .. mac
tez mialem zamowic cos jakies pol roku temu, ale na kanale powiedzieli mi grzecznie, zebym lepiej dal na Fundacje Nastepnych Inkarnacji o/Rydzyka
Ezachiel:
Moj ingrlish is to weak, nie bardzo sobie radze w angielskim z takimi sprawami, czy mzoe ktos zadać takie pytania wlasnie Panu od Marketingu ?
korpusz:
proponuje zwrocic sie z tym do orbisa albo poszukac bardziej oficjalnych kanalow ktorymi bedziesz mogl wymusic na CCP to czego chcesz.
sepa:
Alo Edziu
Jo go chętnie pomagluja o to, bo som żech chcioł zamówić pora badziewii w ich sklepie, a widza, że nie warto.
Faktycznie inglish trocha słabo znosz ;)
Podej mi ino jakieś namiary, nasmaruja maila, wklei sie sam, coby ew. mądre głowy inkszych forumowiczów sprawdziły, czy jest wsio ok.
Xarthias:
Heh, a co wam Orbis pomoże? Oni po prostu wysyłają te rzeczy przesyłkami niepoleconymi - bez dowodu nadania... Gadżety na konkurs tez mi tak przysłał - kopertę z czapkami znalazłem normalnie w skrzynce, a tuba z plakatami się nie zmieściła i tylko dlatego musiałem na pocztę leźć...
Imo bezsens kompletny, nawet nie biorąc pod uwagę Poczty Polskiej... A że z PP mam na pieńku, to jak mogę - zamawiam/wysyłam kurierem. Może i parę złotych więcej, ale przesyłka trafia pod moje drzwi, punktualnie, nie muszę stać w kolejkach czy użerać się z listonoszem... A jak wysyłać paczkę poleconą, priorytet i opcja ostrożnie, to ups wychodzi taniej :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej