Eve Online > Dyskusje ogólne
Kultura gry i korporacje polish-only
Ellaine:
Jak ktos ma alergie na Polske to zrzekanie sie obywatelstwa niewiele daje pod wzgledem odbioru przez innych ludzi.
Ale wystarczy mieszkac gdzie indziej i nie mowic w ogole po Polsku :) Acz IMHO Polska az taka zla nie jest, sa cale setki gorszych nacji a lepszosc lepszych nie jest taka oczywista.
Ronin:
Ciiiiiiicho tam koniec flamu, bo nam strone zamkna za wrzucanie członkom mlodziezy wszechpolskiej... :2funny: :2funny: :2funny: albo xarthias jako admin zobaczy pod domem ekpie w bialych kapturach z pochodniami. :2funny: :2funny:
Rhovana:
--- Cytat: ArchenTheGreat w Kwiecień 29, 2007, 22:35:21 ---
--- Cytat: LosBekoczoS w Kwiecień 29, 2007, 21:26:12 ---http://killboard.eve-d2.com/?a=kill_detail&kll_id=62204
przepraszam to bylo silniejsze odemnie :D
--- Koniec cytatu ---
Zdarza się, mieli ciut za dużo puntków aby wbudowane 2 WCSy wystarczyły. Większość z tego to loot ze statków Oxide/Kith of Venal/etc. Szczególnie na początku naszego pobytu w Venal latali z fajnymi modułami.
--- Koniec cytatu ---
Przeanalizuj to co jest w killmailu i to co sam napisałeś bo puki co to tylko pokazujesz jaki pr0 jestes...
Desert Rat:
Omg ale lama. Ja serdelecznie współczuję tym gm-om jak oni musza przez kilka takich petycji przebrnac dziennie.....
"szanowny panie gmie a xartias na localu powiedział quote: "pupa". " Upraszam o ostrzezenie na piśmie w/w gracza, a w przypadku powielenia zaistniałej sytuacji o bana-na. :2funny:
A na localu jak w życiu - czasem ktoś coś brzydkiego napisze ale na pewno się tam częstotliwościa bluzgów i prowokacji jako naród nie wybijamy.
A może ten topic to proba prowokacji do samobójczego rajdu bądź uzyskania przewagi w grze nad zdenerwowanym przeciwnikiem?? Nie traćcie czujności kicajce - to może być normalna prowokacja wojenna, a nie zwykła chęć oczernienia waszych pilotów. :crazy2:
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Albi (była Ellaine) w Kwiecień 29, 2007, 23:03:18 ---Pragnę wyrazić szacunek dla dowództwa Oxide i Kith of Venal - tak zmusztrowali swoich pilotów, że ci latali praktycznie wyłącznie na modułach dropowanych z lokalnych ratów. Taka organizacja daje wielką niezależność ekonomiczną i bardzo pomaga w reperacjach po stratach wojennych. Do tego całkowicie wyrzekli się modułów T2 żeby nie dać zarobić BoBowi, oto prawdziwi północni patrioci.
--- Koniec cytatu ---
Modułów T2 nie będę do imperium na sprzedaż wiózł. To co było w haulerze to moduły, których w Venal jest w nadmiarze a w imperium brak. Oxide i spółka nie latają może na modułach wyciągniętych ze statków Guristas ale w ładowniach mają ich pełno. Parę fajnych modułów na tym killmailu też zobaczysz. Straciłem faction 100MN MWD, NOS i cap injector, które planowałem sprzedać za niezłą kasę. W Venal statki straciło mnóstwo ratterów i to co mieli w ładowniach to mój zysk.
Żeby nie było, że się wypieram: sam spędzam wiele czasu młócąc Guristas ale na lootowanie nie mam cierpliwości więc praktycznie wszystko w tym haulerze to był loot z pvp.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej