Eve Online > Dyskusje ogólne
Kultura gry i korporacje polish-only
MightyBaz:
wiecie co , dosc dlugo mieszkalem zagranica...roznie bywalo, ale zawsze mnie wkurwia jak ktos generalizuje, ze my tamto siamto...
proponuje przyjac zasade - ...na to co zdarzylo sie w przeszlosci nie mam juz zadnego wplywu, za to mam wplyw na to co bedzie w przyszlosci...wiec moze rusz dupe i przestan nudzic o takich pierdolach
sorki za takie wynurzenia, ale czasem mnie trafia szlag kiedy widze takie bezmyslne powtarzanie o "polskich" przywarach czy cechach narodowych
Blaster:
--- Cytat: Tau w Czerwiec 29, 2007, 01:18:59 ---Swoją drogą - jest jakiś magiczny sposób na zmianę wyświetlanego własnego portretu ? ( tylko u siebie oczywiście )
--- Koniec cytatu ---
Da sie bardzo latwo wchodzisz do Documents and Settings\<user>\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\CCP\EVE\cache\Pictures\Portraits i znajdujesz obrazki przedstawiajace twoja postac. Podmieniasz je na inne o tej samej rozdzielczosci i rozszezeniu i pojawia ci sie w grze. 8)
Sorki za offtop ale temat i tak jest do dupy i nie bede sie wypowiadal :P
Nestor:
Hehe, juz slychac szczek broni i gotujacych sie do boju.
Thread jest o doswiadczeniach z polakami w grze, wiec podzielilem sie swoimi. Najwyrazniej nie mozna tutaj miec swojego zdania na temat bo zaraz wyskoczy grupka obroncow i beda strzelac do kazdego kto ma odmienne zdanie.
Oczywiscie ze nie kazdy polak to zakala etc bo przeciez kazdy z nas ma kolegow ktorym ufa etc. Z mojego doswiadczenia, i doswiadczenia kilku znajomych wynika jednak ze z polakami nie zawsze jest rozowo, i szansa na to ze cos pojdzie nie tak jest wieksza z polakami niz z wiekszoscia innych narodowosci.
Takie sa moje doswiadczenia i odczucia poki co, i poki sie nie zmienia to takie pozostana. Jak chcecie sobie do czegos postrzelac to polecam veldspar ;-) I niechcialbym zeby forum mnie utwierdzalo w mojej opinii :)
Yurioni:
nie chce tutaj publicze wyciagac i prac brudow nestor, wiec powiem krotko: jestes jednym z najwiekszych hipokrytow jakich w zyciu poznalem...
Nestor:
Prac brudow? Nie przypominam sobie zebym zostawil gdzies cokolwiek po sobie tbh.
Jak wiesz cos co powinienem wiedziec, wal smialo na PM. ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej