Eve Online > Dyskusje ogólne
Kultura gry i korporacje polish-only
Nestor:
--- Cytat: Deaell Portt w Czerwiec 28, 2007, 13:34:11 ---No i wlasnie przez takie cos, duza ilosc polskich graczy nawet nie zbliza sie do polskich korpow O0 . Kiedys wszedlem na kanal jednego z polskich korpow (z litosci nie napisze jakiego) i najblizsze dla mnie okreslenie to zwierzeta :-). W kazdym razie bylo to dla mnie traumatyczne przezycie, ktore jednak nie zafascynowalo mnie na tyle, zeby w to sie glebiej wbijac. Po przeczytaniu tego topika , az chcialoby sie zapytac po ile wy macie lat, ale .....po co mi ta wiedza. Pozdrawiam NORMALNYCH polskich graczy w EVE.
--- Koniec cytatu ---
Ja po przygodach z TWB w 2004 trzymam sie z dala od polakow we wszelakich MMO i IRL na emigracji ;-)
Smutna prawda jest taka, ze jak ktos polaka wydyma, to najprawdopodobniej bedzie to inny polak. Sprawdzone. Smutne, ale prawdziwe.
marcoos:
--- Cytat: Nestor Ne'Arthe w Czerwiec 29, 2007, 04:39:30 ---Smutna prawda jest taka, ze jak ktos polaka wydyma, to najprawdopodobniej bedzie to inny polak. Sprawdzone. Smutne, ale prawdziwe.
--- Koniec cytatu ---
Smutne - to są takie smuty....
Yogos:
--- Cytat: Nestor Ne'Arthe w Czerwiec 29, 2007, 04:39:30 ---Smutna prawda jest taka, ze jak ktos polaka wydyma, to najprawdopodobniej bedzie to inny polak. Sprawdzone. Smutne, ale prawdziwe.
--- Koniec cytatu ---
Lol bzdury gadasz jakoś w ION siedzi 200+ polaków i nie wiem o żadnym wałku który by ktoś komuś zrobił.
vulor:
--- Cytat: Nestor Ne'Arthe w Czerwiec 29, 2007, 04:39:30 ---Smutna prawda jest taka, ze jak ktos polaka wydyma, to najprawdopodobniej bedzie to inny polak.
--- Koniec cytatu ---
Na to liczysz udzielając sie na polskim forum? :2funny: :2funny:
LordJohny:
--- Cytat: Vulor w Czerwiec 29, 2007, 09:11:17 ---
--- Cytat: Nestor Ne'Arthe w Czerwiec 29, 2007, 04:39:30 ---Smutna prawda jest taka, ze jak ktos polaka wydyma, to najprawdopodobniej bedzie to inny polak.
--- Koniec cytatu ---
Na to liczysz udzielając sie na polskim forum? :2funny: :2funny:
--- Koniec cytatu ---
pytasz bezinteresownie? ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej