Eve Online > Market
[Usługa] Badania BPO w Empire
Ichneumon:
tomash kiedy bedziesz w grze ? bo czekam na ciebie i sie doczekac nie moge ;]
Ezachiel:
A to teraz ja sie spytam - ME 50 + zwieksza szanse na udana invencje czy co ? :D
Bo może ja sam zamowic taki cos u ichneumonki ? :)
Tomasz, co masz, bo ja tez cos mam i wiesz ... ;D
Tomcio paluszek ;D
Ale spoko wodzu, mam dziś ciężki humor a podzika sie nie boje to takie misie jak ja siedza w stacji gdzie nie musza sie martwic o niedobrych, zlych co na nie poluja ;D
Rhovana:
Im lepiej obrobione bpc tym wieksza szansa na lepsze bpc t2 i w ogóle na to że coś wylezie. Kumpel puki co przy ME 200 rigów dostaje bpc t2 z ME -7 wiec lekka kiła.
Ezachiel:
--- Cytat: Rhovana w Marzec 13, 2007, 00:14:54 ---Im lepiej obrobione bpc tym wieksza szansa na lepsze bpc t2 i w ogóle na to że coś wylezie. Kumpel puki co przy ME 200 rigów dostaje bpc t2 z ME -7 wiec lekka kiła.
--- Koniec cytatu ---
Bo ilośc run's i ME / PE t2 reguluje dekryptor nie base Me z tego co czytałem. Dla kazdego BPO jest bazowa ilośc uzyskanych run i tę można własnie zmodyfikować dekryptorem i meta itemem nie wlasciwosciami bpc uzytego w procesie, no jeszcze skille ... ale jak dekryptor ma +30% szansy i +4 run a w zamian tracisz Pe -4 i ME -4 to chyba warto ...
Edit :
Ichneumon a ile by kosztowało obrobienie wszystkich rigów na ME 20-30 ( chyba 75 BPO ) ?
Ichneumon:
bpo : 79
czas na me30 : 33d (wszystkich 79)
cena : 13.2m
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej