Eve Online > Market
[Usługa] Badania BPO w Empire
Ichneumon:
Masz dość czekania w kolejkach do laboratoriów? Teraz możesz zlecić badania od ręki, bez czekania i dostać BPO znacznie szybciej niż na stacji.
Oferuję wolne miejsca w labie w POS'ie w Empire.
System Otitoh (The Forge - 11j od Jita)
Aktualna liczba laboratorów : 3
Wynajęcie lab slota razem altem do research.
Cena wynajęcia jednego lab slotu :
ME - 400k dziennie
PE - aktualnie nie zajmuje się
COPY - aktualnie nie zajmuje się
INVENTION - aktualnie nie zajmuje się
W przypadku złożenia zamówienia na BPO do ulepszania , koszt BPO jest płacony z góry .
BPO wraz z zapłatą (możliwość zapłaty za wynajęcie w ratach!!) , zostaną wystawione na prywatny kontrakt na mnie (Ichneumon) w Otitoh lub w innym systemie high security , koszt dowiezienia BPO do Otitoh to 300k / jump (tylko trasa po high security) płatne z góry , opłata dodana do kontraktu.
Bezpieczeństwo :
W większosci przypadków bedzie kaucja za BPO w wysokości 90% ceny BPO chyba ze BPO bedzie zbyt drogie ale można dokładnie uzgodnić w grze.
Sotharr:
--- Cytat: Ichneumon w Marzec 11, 2007, 17:30:23 ---Bezpieczeństwo
Zdaję sobie sprawę, że oddanie BPO w czyjeś ręce to sprawa zaufania. Nie gram w EVE od miesiąca, nikogo nigdy nie oszukałem, mam czyste konto. Sprzedałem sporo GTC, nigdy nikt nie miał zastrzeżeń. Ponieważ ofery będą wysyłane przez EVE-Mail, zostanie po nich ślad i w razie jakichkolwiek problemów będzie można dochodzić swoich praw.
--- Koniec cytatu ---
To może jeszcze napisz, jak będzie można dochodzić tych praw :). BPO to nie GTC, więc żadne maile nie mają znaczenia. Kradzież BPO jest dozwolona, a okradziony może co najwyżej wypowiedzieć wojne Twojemu korpowi lub komuś to zlecić.
Ichneumon:
skoro CCP nie gwarantuje niczego to pozostaje tylko mi zaufac w końcu nie jestem jakims 2 miesiecznym newbem , a takich ofert jest całkiem sporo.
Goomich:
--- Cytat: Sotharr w Marzec 11, 2007, 19:57:34 ---
To może jeszcze napisz, jak będzie można dochodzić tych praw :). BPO to nie GTC, więc żadne maile nie mają znaczenia. Kradzież BPO jest dozwolona, a okradziony może co najwyżej wypowiedzieć wojne Twojemu korpowi lub komuś to zlecić.
--- Koniec cytatu ---
Zwykle jest tak, że naukowiec płaci kaucję (jakieś 90% ceny BPO).
Ichneumon:
W wiekszosci przypadków bedzie tak jak napisal mona x ( 90% kaucji za bpo) , chyba ze bpo bedzie zbyt drogie ale wszystko mozna uzgodnic przy zawieraniu umowy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej