Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj

<< < (20/194) > >>

Variv:
Możesz mi polecić ekipy które się na tym skupiają i warto się z nimi skontaktować ?

Doom:
BSI, Voodoo, BWC - to są polskie odnosnie których mogę powiedzieć że coś robią. Do niedawna jeszcze gang Sokolego Oka, ale z racji polityki personalnej nie polecam :P

Raser:
Dzień dobry,
Mam 25lat i szukam korporacji zasiedlającej systemy -1,0 itp. , która nie ma specjalnego parcia na CTA i nie weryfikuje aktywności gracza pod tym względem. Przede wszystkim interesują mnie wypady na PvP niewielkimi gangami- nigdy nie jarało mnie tłuczenie jednego gościa 40 statkami:/ , poza tym wspólne racenie (anomalki, plexy itd.)

Chętnie służę pomocą mniej doświadczonym graczom i poświęcam im swój czas.

Nazwa postaci Rykoszet -> nie mam wielkiego doświadczenia w pvp (sprawdź mój KB)- zawsze wolałem wypady solo niż grupowe gwałty. 40mln SP+alt 26mln SP (logistyki, broadsword pod plexy, trenuje carriera)... Wytrenowane HAC, tengu, loki, BSy, recony, BCki.

Bezproblemowy dostęp do TSów i całej reszty szajsu do gadania. Czekam na kontakt ingame (mail)

Kelebrin:
Dzień Dobry,
Mam 24 lata i szukam jakiejkolwiek polskiej korporacji która przyjmie mnie pod swoje skrzydła interesuje mnie wydobycie a w późniejszym terminie kieruje się na Hulka, Talosa ewentualnie carriera

Nazwa postaci Yoma Patrouette czekam na kontakt in game :)

Ferox:
Witam!
Szukam corpa w gallente space. Interesuje mnie pve(lvl4 i 5 misje), pouczyc sie pvp itp. Pozdro!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej