Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj

<< < (19/194) > >>

blodziu:
O Kamelox :) Jak pamiętam to kiedyś razem w jakimś korpie lataliśmy bodajże ... APA ?

Doom:
[admin]Tematy do wzajemnego lizania się po e-penach zakłada się w innej części tego forum[/admin]

Variv:
Potrzebuje porady dotyczącej korporacji.

Miałem długą przerwę od EvE, po kilku latach przestałem grać, bo znudziło mi się PvP z jedna walka na 2 godziny latania.
Fleety mnie nie bawią.
Chciałbym dać EvE jeszcze jedną szansę, pomyślałem o grze w zgranej pirackiej korporacji, dość swobodnie posługuje się angielskim wiec nie musi to być polski corp.

Zależy mi przede wszystkim na dobrej intensywnej zabawie w PvP - czy w EvE to w ogóle możliwe ?

Mimo, że w najbliższym czasie powinienem miec dużo czasu na EvE, czasy bycia hardkorowym graczem dla mnie mineły. Nie uśmiecha mi się grać PvP w sprzęcie który potem będę odrabiał tydzień. Zależy mi tylko i wyłącznie na dobrej zabawie, mogę latać nawet t1 fregata. Oczywiście w granicach rozsądku. Nie mam problemu z generowaniem kasy w grze. Chciałbym po prostu zachować rozsądne proporcje miedzy czasem poświęconym na zdobywanie sprzętu a samym PvP.

Mam kilkuletnią postać - z tego co pamiętam ponad 40mln sp, skillowana pod pvp w małych gangach i solo w 0.0.
Kilka lat ogrania w 0.0, pewnie sporo się zmieniło/pozapominałem. Powinienem dość szybko się wdrożyć.

Proszę o poradę, przede wszystkim czy EvE ma do zoferowania intensywne PvP, na zasadzie - siadam do gry na 2 godziny i w tym czasie mam pewne jakieś potyczki.

Shanda la:
Myślę,że powinieneś poczekać do wypuszczenia najbliższego dodatku na wiosnę, z tego co sie orientuje mają w nim zmienić/poprawić Faction Warfare i milicyjne corpy, całość ma właśnie działać na zasadzie takiego szybkiego fight'u pomiędzy Frakcjami w"granicznych" systemach.

poconick2:

--- Cytat: Variv w Luty 26, 2012, 00:12:54 ---Potrzebuje porady dotyczącej korporacji.

Miałem długą przerwę od EvE, po kilku latach przestałem grać, bo znudziło mi się PvP z jedna walka na 2 godziny latania.
Fleety mnie nie bawią.
Chciałbym dać EvE jeszcze jedną szansę, pomyślałem o grze w zgranej pirackiej korporacji, dość swobodnie posługuje się angielskim wiec nie musi to być polski corp.

Zależy mi przede wszystkim na dobrej intensywnej zabawie w PvP - czy w EvE to w ogóle możliwe ?

Mimo, że w najbliższym czasie powinienem miec dużo czasu na EvE, czasy bycia hardkorowym graczem dla mnie mineły. Nie uśmiecha mi się grać PvP w sprzęcie który potem będę odrabiał tydzień. Zależy mi tylko i wyłącznie na dobrej zabawie, mogę latać nawet t1 fregata. Oczywiście w granicach rozsądku. Nie mam problemu z generowaniem kasy w grze. Chciałbym po prostu zachować rozsądne proporcje miedzy czasem poświęconym na zdobywanie sprzętu a samym PvP.

Mam kilkuletnią postać - z tego co pamiętam ponad 40mln sp, skillowana pod pvp w małych gangach i solo w 0.0.
Kilka lat ogrania w 0.0, pewnie sporo się zmieniło/pozapominałem. Powinienem dość szybko się wdrożyć.

Proszę o poradę, przede wszystkim czy EvE ma do zoferowania intensywne PvP, na zasadzie - siadam do gry na 2 godziny i w tym czasie mam pewne jakieś potyczki.

--- Koniec cytatu ---

Dobre kierunki to :
* Lov sec i np. Factional Warfare. Na tych terenach kręcą się cele w małych statkach i na pewno znajdziesz zabawę.
* Hisec i wojny.
* Zainteresuj się też RvB - Red vs Blue. Areny, ustawki, hisec.

W 0.0 też może być zabawa, ale IMO prędzej pobawisz się w ww. terenach. Podstawa to ludzie i fajna grupka - wtedy zabawa nabiera innego wymiaru.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej