Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj
[WILD5] Gagat:
a, mozliwe. Niezbadane są drogi wiodące do domu ;]
Dew Azizora:
Witam
Szukam Korporacji zajmujacej sie regularna gra pvp. Jestem poczatkujacym graczem. Wiek 28 lat, mikro oczywiscie jest.
Nick w grze Dew Azizora.
Tulpa_Kaizen:
Dzień dobry,
poszukuję korpo dla z możliwością dołączenia jako początkujący. W EVE grałem dawno temu (ponad 7 lat), ale nie zaszedłem daleko, raczej podstawy.
Interesuje mnie wydobycie lub eksploracja.
estem w trakcie szkolenia z miningu.
Nick Tulpa Kaizen, wiek 35.
Gellenter:
Cześć wszystkim, po kilku latach przerwy zastanawiam się nad powrotem, więc chciałbym się dowiedzieć jak polskie community? jest do czego wracać? są jakieś aktywne korpy dla spokojnego grania?
[WILD5] Ed Beret:
--- Cytat: Gellenter w Marzec 26, 2019, 20:22:36 ---Cześć wszystkim, po kilku latach przerwy zastanawiam się nad powrotem, więc chciałbym się dowiedzieć jak polskie community? jest do czego wracać? są jakieś aktywne korpy dla spokojnego grania?
--- Koniec cytatu ---
Cześć, nie zastanawiaj się za długo EVE nie wzbogaci to Twojego życia.
Odpowiadając na Twoje pytanie: community nasze polskie istnieje. Kondycja dostateczny+. Pewnie już masz na priv kilka zaproszeń więc się odnajdziesz. Nie ma znaczenia do kogo dojdziesz pod warunkiem, że ludzie z którymi przebywasz na TS potrafią milczeć gdy nie mają nic do powiedzenia. Osobiście mocno narzekam na EVE jednak nie znalazłem jak na razie nic ciekawszego :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej