Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj
WhiteCat:
--- Cytat: Odene w Styczeń 09, 2013, 23:51:40 ---Bardzo początkujący gracze w liczbie 2 poszukują korpa.
Obecnie poznajemy grę na trialu jednak interesują nas oferty od corp zapewniające 2 miesiące gry.
Z naszej strony oferujemy odpracowanie zainwestowanych w nas resorsów oraz nadzieję na dalszą współpracę ;)
Zdecydowanie potrzebujemy duży support w wiedzy, mamy sporo pytań przed rozpoczęciem gry.
Wstępnie jesteśmy nastawieni na handel i gospodarkę, jednak wiadomo że nasz gole to pvp ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czemu ale czuje się jakbym czytał tekst z google translator o.O
SokoleOko:
Odene:
Coś w tym jest. Zaczynając przygodę z EVE doszły mnie słuchy że są korporacje które inwestują w graczy na początku. Zapewne im się to zwraca ale czy taka opcja nadal funkcjonuje?
Obawiam się że scamerzy ukrócili ten proceder, ale warto spróbować. Czuję że spędzę przy tej grze dużo czasu, a trafiając na ludzi którzy będą chcieli we mnie na początku zainwestować, na pewno nie pozostanę dłużny ;)
Anyways, to nie temat do dyskusji.
Tak chcieli byśmy znaleźć sobie corp który oprowadzi nas po grze oraz zaoferuje 2 miechy gry.
Z naszej strony na pewno zostanie to odpracowane i mamy nadzieję się na stałe zadomowić ^^
ps. Post pisane w przerwie między "łajpami" na wow'ie, dlatego taki chaotyczny ;)
/cheers
@Edit: Nie mój wymysł, zasłyszane/wyczytane na yt.
SokoleOko:
Inwestowanie polega na daniu Ci shipa za darmo. Płacić abonament za kogoś, kto jest równie użyteczny jak prawy klawisz control? Tylko gracz WoW mógłby na coś takiego wpaść... :D
WhiteCat:
--- Cytat: Odene w Styczeń 10, 2013, 01:29:49 ---ps. Post pisane w przerwie między "łajpami" na wow'ie, dlatego taki chaotyczny ;)
@Edit: Nie mój wymysł, zasłyszane/wyczytane na yt.
--- Koniec cytatu ---
<rotfl>
:D :D :D :D :D
Nie mogłem się powstrzymać wybaczcie xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej