Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj

<< < (29/194) > >>

sztosz:
Nie szukam guza, lubię w miarę spokojną grę. Incruzje, wypad do WH, zorganizowana akcja gdzies w nullu czy lowsecu jak najbardziej mnie interesują, ale bazę wolę mieć w hi, albo gdzieś gdzie zawszę będę mógł zadokować. Z czasem bywa u mnie różnie, ale prawie codziennie między 17:00 a 22:00 jestem albo mogę być. Czy ktoś może polecić jakiś corp.?

PS. 11M SP porozrzucane po wszystkich rasach, poza ammarami.

Chivan:
Kompletny noob szuka ciekawej korporacji (chętnie w miarę dużej)  do wspólnego latania. ( w UA byłem, ale żadnego szkolenia nie trafiłem, a czekanie tydzeń czy dwa na szkolenie kiedy w między czasie nie ma z kim pogadać ani nic wspólnie porobić, nie dla mnie :) ) Lubię pograć supportem :)

Odene:
Bardzo początkujący gracze w liczbie 2 poszukują korpa.
Obecnie poznajemy grę na trialu jednak interesują nas oferty od corp zapewniające 2 miesiące gry.
Z naszej strony oferujemy odpracowanie zainwestowanych w nas resorsów oraz nadzieję na dalszą współpracę ;)
Zdecydowanie potrzebujemy duży support w wiedzy, mamy sporo pytań przed rozpoczęciem gry.

Wstępnie jesteśmy nastawieni na handel i gospodarkę, jednak wiadomo że nasz gole to pvp ;)

MrYogi:

--- Cytat: Odene w Styczeń 09, 2013, 23:51:40 ---Bardzo początkujący gracze w liczbie 2 poszukują korpa.
Obecnie poznajemy grę na trialu jednak interesują nam oferty od corp zapewniające 2 miesiące gry.
Z naszej strony oferujemy odpracowanie zainwestowanych w nas resorsów oraz nadzieję na dalszą współpracę ;)
Zdecydowanie potrzebujemy duży support w wiedzy, mamy sporo pytań przed rozpoczęciem gry.

Wstępnie jesteśmy nastawieni na handel i gospodarkę, jednak wiadomo że nasz gole to pvp ;)

--- Koniec cytatu ---

Na początek do UA, tam poznacie grę.
Wejdźcie na kanał "Centrala noobs" tam macie opis co i jak

SokoleOko:

--- Cytat: Odene w Styczeń 09, 2013, 23:51:40 ---Obecnie poznajemy grę na trialu jednak interesują nas oferty od corp zapewniające 2 miesiące gry.

--- Koniec cytatu ---

Znaczy co - chcielibyście, żeby ktoś zapłacił za Wasze granie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej