Eve Online > Dyskusje ogólne

Ammo Tech 2

<< < (2/5) > >>

marioosh:
a może... bo mi się to już kręci wszystko... ostatnimi czasy podstawową jednostką dla mnie to AU a nie 'm' ;)

Aeon Horax:
O akurat mam też problem z ammo a własciwie z kryształami. Juz wiem, ze frakcyjne kryształy sie zuzywają nawet na turretach t1. A co z kryształami t2 i turretami t2. Czy uzywanie kryształów t1 na turretach t2 powoduje ich zuzycie (tzn. kryształów), i czy kryształy t2 tez sie zuzywają tak samo jak frakcyjne :)

dzieki za odpowiedz

Goomich:
Kryształy T1 się nie zużywają, frakcyjne i T2 się zużywają. Turrety nie mają znaczenia.

Ronin:
Assari T2 ammo to podstawa pvp gdyz albo ma duzo wiekszy dmg albo duzo wiekszy range. Po prostu jak w kazdym aspekcie evki trzeba znac swoja bron i uzywac ja z sensem. T2 ammo z zalozenia mialo byc specjalistyczne, takie jest i chwala mu za to, gdyz dzieki temu nie jest overpowered i w pvp liczy sie takze w duzym stopniu ammo t1.

roofi:

--- Cytat: Assari w Styczeń 24, 2007, 12:02:19 ---Co sądzicie o ammo tech 2? Bo moim skromnym zdaniem zarówno ammo jak turrety tech 2 - mówię tu o ammo i turretach matarskich czyli projectilach są do bani.

--- Koniec cytatu ---

Chłopaku weno pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz.  :idiot2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej