Eve Online > Dyskusje ogólne
Ammo Tech 2
Ellaine:
rakiety t2 sa po to zeby nie mozna bylo zarzucic CCP ze przecietnego gracza nie stac na zaden T2 BPO.
roofi:
JPKM
Assari, przetłumacz ostatniego posta na język zrozumiały szerszej grupie ludzi niż ty sam :D przeglądnij spokojnie ammo i zobaczysz co chciałem ci powiedzieć bo narazie to widze że ci się nazwy i zastosowanie plączą :crazy2:
Ichne już ci kiedyś pisałem z mojego alta, tibia albo ogame bo o eve pojęcia nie masz, i to nie jest ku.wa mać temat o rakietach-kerbirze :police:
Voulture przez wzgląd na brata twego powiem tylko: nie znasz waść ammo t2 to ac :tickedoff:
Ichneumon:
roofi texty z tibia i ogame to sobie daruj ... i nie , nie jestem carebearem , wlasnie zaczalem dla rozrywki i pieniedzy zabijac ruskich ;]
Ronin:
Taaaa koffany rooficzek znow flame'a zaczyna Yaarrrr :)
A co do tematu to zastosowanie t2 ammo to temat rzeka po prostu trzeba na nim polatac i samemu sie do niego przkeonac potem sami zauwazycie ze 90% czasu strzela sie nim.
Voulture:
--- Cytat: rooofi w Styczeń 25, 2007, 00:06:08 ---Voulture przez wzgląd na brata twego powiem tylko: nie znasz waść ammo t2 to ac :tickedoff:
--- Koniec cytatu ---
Kochany roofi, wiem, że się nie znam na zastosowaniu, bo nie latam matarami i nie będę, ale zauważ, że nigdzie nie pisałem z tego właśnie powodu o zastosowaniu. Jedyne co mu podałem, to różnice w atrybutach by sam pomyslał...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej