Eve Online > Dyskusje ogólne

Ammo Tech 2

<< < (4/5) > >>

Ellaine:
rakiety t2 sa po to zeby nie mozna bylo zarzucic CCP ze przecietnego gracza nie stac na zaden T2 BPO.

roofi:
JPKM

Assari, przetłumacz ostatniego posta na język zrozumiały szerszej grupie ludzi niż ty sam  :D przeglądnij spokojnie ammo i zobaczysz co chciałem ci powiedzieć bo narazie to widze że ci się nazwy i zastosowanie plączą  :crazy2:

Ichne już ci kiedyś pisałem z mojego alta, tibia albo ogame bo o eve pojęcia nie masz, i to nie jest ku.wa mać temat o rakietach-kerbirze  :police:

Voulture przez wzgląd na brata twego powiem tylko: nie znasz waść ammo t2 to ac  :tickedoff:

Ichneumon:
roofi texty z tibia i ogame to sobie daruj ... i nie , nie jestem carebearem , wlasnie zaczalem dla rozrywki i pieniedzy zabijac ruskich ;]

Ronin:
Taaaa koffany rooficzek znow flame'a zaczyna Yaarrrr :)

A co do tematu to zastosowanie t2 ammo to temat rzeka po prostu trzeba na nim polatac i samemu sie do niego przkeonac potem sami zauwazycie ze 90% czasu strzela sie nim.

Voulture:

--- Cytat: rooofi w Styczeń 25, 2007, 00:06:08 ---Voulture przez wzgląd na brata twego powiem tylko: nie znasz waść ammo t2 to ac  :tickedoff:
--- Koniec cytatu ---
Kochany roofi, wiem, że się nie znam na zastosowaniu, bo nie latam matarami i nie będę, ale zauważ, że nigdzie nie pisałem z tego właśnie powodu o zastosowaniu. Jedyne co mu podałem, to różnice w atrybutach by sam pomyslał...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej