Eve Online > Przedpokój

Asoth

(1/4) > >>

Asoth:
Uszanowanko

Pouczony przez "miejscowego" szeryfa ...  :police:

--- Cytat: Xarthias w Grudzień 12, 2006, 14:24:47 ---Asoth - witamy na forum i zapraszamy do przedstawienia się w działach Evidencja i/lub Lobby & Meetings

--- Koniec cytatu ---

...uznałem ze podtrzymam tradycję i dopiszę się tu tak jak inni. :coolsmiley:

* nickname: Asoth
* rasa/nacja: Caldari/Civire
* korporacja: obecnie bezpański pies (czyli npc korp)
* data "urodzenia": 2006.08.13
* biografia: Tu was przynudzał nie będę bo mi sie pisać nie chce, a i zagwarantować mogę że ewentualnych wypocin wam by sie czytać nie chciało. :uglystupid2:
* dodatkowy komentarz: Pomykam na razie po imperium, ale jako że już prawie osiągnąłem to co chciałem w pve (standing z kilkoma corpami na 8+ i dostęp do agentów R&D lev 4) wiec jak tylko czas w rw mi pozwoli rozejrzę sie za jakimś miłym i „pokojowym” korpikiem bo już najwyższy czas skopać parę tyłków  :knuppel2:
Pewnie więc część was spotkam po jednej, a część po drugiej stronie moich wyrzutni  - obie możliwości cieszą mnie równie mocno ;D
Pozdrawiam
Asoth

Xarthias:
Jak to Tomash kiedyś powiedział: "Witamy serdecznie neutronowym blasterem i antymaterią" :D

Assari:

--- Cytat: Xarthias w Grudzień 13, 2006, 10:34:19 ---Jak to Tomash kiedyś powiedział: "Witamy serdecznie neutronowym blasterem i antymaterią" :D

--- Koniec cytatu ---

Torpedą ! Torpedą !!  ;D

Raan Kern:

--- Cytat: Assari w Grudzień 13, 2006, 10:56:02 ---
--- Cytat: Xarthias w Grudzień 13, 2006, 10:34:19 ---Jak to Tomash kiedyś powiedział: "Witamy serdecznie neutronowym blasterem i antymaterią" :D

--- Koniec cytatu ---

Torpedą ! Torpedą !!  ;D

--- Koniec cytatu ---
I ałtokanonem

Witaj na forum :)

vulor:
Minerem t2

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej