Eve Online > Dyskusje ogólne

Niezli ruscy.

<< < (3/8) > >>

Bodziu:
Zgadza sie tylko nie chcialem tak agresywnie :)

Ellaine:
A wy tam nie macie jako koledzy ASCN wojny z BoBem?

Sir Falo:
A jako? nie mamy, bo ASCN ma wojne z BoBem i póki co z tego co wiem to BoB sie w obronie i ca?y rejon teraz tam jest do?? niebezpieczny. ASCN jest po prostu pot??ny i ma praktycznie nieograniczone przychody minera?ów wi?c mog? traci? statki do woli. Ale, to nie temat o tym przecie? (mo?na za?o?yc topic osobny jak ktos chce).
A my sobie walczymy rekreacyjnie z AAA,D2 i tak paroma jeszcze innymi. Tylko od czasów Huzzah wzro?li?my w si?e, i to konkretnie :)

Bodziu:

--- Cytat: "Ellaine" ---A wy tam nie macie jako koledzy ASCN wojny z BoBem?
--- Koniec cytatu ---

My sie BOB-a nie boimy, my z BOB-a sobie drwimy :).

Taka mala rymowanka.
Tak na powaznie AXE tez jest w stanie wojny z BOB-em, ale nie wezwano nas na pomoc ASCN.
W zwiazku z czym ta wojna nie jest tak tragiczna jak ja w eve opisuja.
Bob jest w defensywie. :)

Bod

Sir Falo:
Ka?dy sojusz da sie rozwali?. Nawet os?awiony BoB mo?e pa??, tak samo jak ogromne ASCN. Kwestia tego, ?e BoB ma znacznie wi?cej do?wiadczenia i zgrania, a ASCN znacznie wi?cej ludzi mniej zorganizowanych. Ale... to jest kwestia czasu, bo to ASCN si? teraz uczy nieproporcjonalnie szybciej ni? BoB, który ma znacznie mniej do nauczenia. W efekcie, wszelki czas dzia?a na korzy?? ASCN. Nie wiem ile w tym prawdy, ale przychody z niewolniczych korpów u BoBa znacznie spad?y, teren zrobi? sie bardziej "wycieczkowy" co te? nie jest dobre. Generalnie, je?li BoBki nie znajd? sobie dobrych sojuszników to... a co bede spekulowa? :D

Zapomnia?em doda? jeszcze, ?e BoB ma szpiegów co jest generalnie chore, bo jak w realu s? sposoby na demaskowanie w skuteczny sposób takich to w EVE jest to praktycznie niemo?liwe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej