Eve Online > Wsparcie techniczne
Nic nie pomaga (tipsy na forum)
kongod:
Witam. A wi?c próbowa?em wszystkiego co jest napisane na forum. Reinstalowa?em klienta 10 razy(?ci?ga?em nowego) instalowa?em najnowsze catalisty, starsze catalisty, najstarsze catalisty, najnowsze omegi , najstarsze omegi, tunelowa?em porty ,reinstalowa?em windowa, updeatowa?em windowa ,ustawia?em MTU, directx-y zmienia?em,,dzwi?k wy?ancza?em,
Kasowa?em rejestr, wy??cza?em firewalla , antywirusa, zmienia?em biosa w karcie graficznej, formatowa?em dysk i na czystego k?mpa próbowa?em .Monitowa?em temperatury wszystkich
podzespo?ów ,P?ywa?em kajakiem w wzd?u? i w szerz, je?dzi?em na ?osiach ,gra?em w karty z jeleniami, spa?em z bobrami
JA MAM TO JU? WSZYSTKO OPCYKANE!
Zawsze przy „entering to game as JA” wiecha i lipa. Cho? 2 razy uda?o mi si? wej?? ale przy tutorialu zawsze PYK i do wina! Pomocy.
Mój sprz?cior: winXP sp2.
1 ghz proc
radon 9600se
ram 640 ddr
pozdrawiam i prosz? o pomoc.
neostrada livebox 640
pticu:
uwalone pamieci na 99%
kongod:
A czym to oprucz tej gry mo?e sie jeszcze objawia??
moge zdiagnozowa? pami?? jakim? softem,a je? li nie to?--bo inne gierki mi ?migaj? bez niczego.
a cha to sprawdze inaczej:-mam 2 ko?ci ramu tak? wyci?gne jedn? 128 np. i sprawdze czy chodzi na pozosta?ej--bo przecie nie uwali?o 2uch ko?ci naraz :)
gorzej jak t? 512.
GumisPLL:
Wywal ta 128smke MB
Kosci pamieci Ram musza byc takie same .Niewolna mieszac ich !!!!
kongod:
ok. jutro dam odp. co i jak bo diagnozowanie "flaków" strasznie d?ugo trwa(pozostawie na noc) co do karty w?tpie ze to jej wina bo w?a?ciwie kiedy? mi sie grza?a to kupi?em i zamontowa?em radiatorki na pami?? karty-wi?c karte napewno wykluczam.. Kiedy? bardzo dawno temu kto? mi powiedzia? ?e " niewszystkie gry chodza poprostu na ka?dym kompie i nic nato nieporadzisz" by? mo?e odnosi sie to przy tej grze do mojego kompa akurat i lipa na ca?ej lini.a p?yty g? z prockiem nie zmnienie bo wiadomo ?e to koszta.Ale jestem dobrej my?li -zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie.
Ja tej gry nieodpuszcze bo to jest pozycja na któr? czeka?em ok 10 lat i tak ?atwo sie niepoddam by w ni? nie zagra?!Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej