Eve Online > Wsparcie techniczne

Nic nie pomaga (tipsy na forum)

<< < (2/6) > >>

Xarthias:

--- Cytat: "GumisPLL" ---Wywal ta 128smke MB
Kosci pamieci Ram musza byc takie same .Niewolna mieszac ich !!!!
--- Koniec cytatu ---

A to co za herezje? Czemu niby?
Nie wolno to nie u?ywa? czego? do sprawdzania pisowni i nie wolno wali? tylu b??dów... I to si? dotyczy te? autora w?tku.
Dzi?kuj? za uwag? i wpadn? znowu za jaki? tydzie? :lol:

kongod:
sorki jestem dys-ortografem i mam na to papiery.Poprostu nieu?y?em worda.
Dajcie mi zielone ?wiat?o na b??dy w ortografii.B?de sie stara? nierazi?.Pozdrawiam

Xarthias:

--- Cytat: "kongod" ---sorki jestem dys-ortografem i mam na to papiery.Poprostu nieu?y?em worda.
Dajcie mi zielone ?wiat?o na b??dy w ortografii.B?de sie stara? nierazi?.Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Sorki, ale to nie jest usprawiedliwienie tylko lenistwo.
Znam kilka osób (tak?e na tym forum), które maj? dysortografi?, ale jako? dzi?ki odrobinie pracy nad sob? wcale tego nie pokazuj?.
A tekst - sorki, jestem dysmózgiem i mam na to papier i chuj mnie to obchodzi co dalej tylko ?wiadcz? o wypowiadaj?cym je. I to wcale nie ?wiadcz? dobrze.
I nie, nie ma zielonego ?wiat?a na b??dy. Nie przepraszaj tylko po?wi?? dodatkow? minut? podczas pisania postu na sprawdzenie b??dów.
Pozdrawiam i no offence, ale takie teksty to dla mnie jak czerwona p?achta dla byka...

kongod:
Nasz dialog tylko dezorientuje  tych którzy w przysz?o?ci chcieli by sie co? dowiedzie? pomocnego  z tego w?tku. Dlatego proponuje ju? tego nie dr??y? . Postaram si? poprawi?.

hallor:
Bez obrazy ale moze za duzo zamotales i spsules bardziej niz bylo? ;)

A pomysl z pamiecia brzmi racjonalnie, chodz nie podoba mi sie kwestia "zmienialem biosa w karcie graf" ;)

H.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej