Eve Online > Dyskusje ogólne
Zlych Bolszewikow juz nie ma, Mienszewikow tez
redbart:
Akurat UPR do mnie trafia =]
Tynstar:
--- Cytuj ---Xart, ?atwo jest mówi? o czystym PVP grinduj?c komplex 10/10 i maj?c w choler? ISKów na statki i modu?y. Duzo ci??ej jest to robi? gdy trzeba samemu na nie zarobic handluj?c lub kopi?c, wiem co mówi?.
--- Koniec cytatu ---
osz *&*(^() trzeba sobie takie cos wywalczyc......
a jak ktos *(^$^&( nie chce albo nie potrafi t )(*^^*& jego problem
....a tak wogole to wszedzie powino byc 0.0 byscie mnieli wtedy kapitalizm i wolny rynek *&**)^*) :D :D :D :D :D
Ellaine:
No z punktu widzenia fajnego ciekawego swiata, to rzeczywiscie imperium powinno byc wyciete.
Z drugiej strony imperium jest glownym miejscem gdzie moge robic rzeczy solo i afk, co jest moim ulubionym stylem gry ;)
Ale nie powinno sie w Imperium zarabiac duzo pieniedzy na nie-konkurencyjnych rzeczach, jak misje. Zrobic misje ograniczonym zasobem o ktory misjonarze musza walczyc i swiat odrazu stanie sie piekniejszy - bo co to kuna jest, postaci "bojowe" ktore w zyciu nie zetknely sie z prawdziwa walka :)
I powinno byc imperium poszatkowane na kawalki lowsecem i 0.0, tak ze poszczegolne imperia albo i ich poszczegolne regiony sa zielonymi wyspami w morzu czerwieni a nie wielkim zielonym kontynentem :)
Tynstar:
o ()&(^^(% czy to ta sama osoba????
a afka to mozna isc do kibla :evil: :twisted: :evil: :twisted:
chyba mi sie nudzi......
Sir Falo:
A ja bym powiedzia?, ?e za du?o wyulgaryzmów - nawet przez filtr si? to ?le czyta...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej