Eve Online > Dyskusje ogólne
http://kroniki.unseen.pl
MightyBaz:
moze wrzucisz nasze storyline ? co prawda jest troche hermetyczne i niekoniecznie pure fanfiction, ale zawsze cos tam naskrobane i nagryzmolone jest o swiecie EvE...
Xarthias:
Ponieważ Kroniki ostatnio padły, a ja chronicznie nie mam czasu, szukam kogoś kto zająłby się redakcją - przeklejaniem starych tekstów, ich korektą, i ogólnym utrzymaniem Kronik w ruchu ;) i ich rozwojem.
Talent pisarski nie wymagany, za to znajomość joomli mile widziana.
Oczywiście autorzy też są poszukiwani. Jeśli ktoś ma opowiadanka etc ze świata Eve, to niech się zgłasza, chętnie je opublikujemy.
Xarthias:
Ponieważ chętni do pomocy pchają się drzwiami i oknami wręcz, kroniki niestetu muszę zlikwidować, bo sam ostatnio czasu nawet pograć nie mam, nie mówiąc o reaktywacji strony.
Dziękuję wszystkim autorom i czytelnikom za ponad 2 lata wspólnie spędzone przy Dziennikach Pokładowych.
:(
NeX:
Może zamiast ostatecznie zamykać, lepiej przenieść na darmowy serwer i niech sobie wiszą. Zawsze to kawał ciekawej roboty związanej z EVE i szkoda bezpowrotnie utrupić. Niech czekają na lepsze czasy ;)
Xarthias:
Tu nie chodzi o serwer, bo mam swój tak czy tak.
Po prostu coś pieprznęło w portaliku, postawiłem nowy, ale za cholerę nie mam czasu poprzenosić treści, dopasować szablonu etc...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej