Eve Online > Dyskusje ogólne
http://kroniki.unseen.pl
Xarthias:
Dziennikom stuknął roczek. Co prawda trochę tu cicho ostatnio, ale ciężko mi utrzymać samemu tempo. Są okresy kiedy słowa same schodzą z klawiatury, są okresy kiedy ani me, ani be. Nie żebym się tłumaczył. :)
W każdym razie, jak skończymy rewolucje na stronie Centrali postaram się nadgonić.
Serdecznie zapraszam także osoby zainteresowane publikowaniem swoich prac w Dziennikach, bo stara ekipa się wykruszyła niestety. Xylia zaginęła gdzieś w okolicach Y9, a Tomash i Greg ciągle się brakiem czasu wykręcają.
W każdym razie życzę sobie zapału na kolejne lata, a wam życzę przyjemnej lektury dziękując jednocześnie za liczne odwiedziny i już (niestety) trochę mniej liczne komentarze.
Na zdrówko!
Gregorius:
ten, no ten.. teraz mam trochę czasu.. ale coś z weną jest nie tak... (planuję coś zgoła innego niż opowiadanko :P - zobaczysz :P)
Swoją drogą, jakie jest kodowanie znaków na tym forum? Bo ciągle mam krzaczki zamiast polskich znaków.. :(
Xarthias:
te posty powyżej to jeszcze z phpbb i dlatego krzaki.
Od grudnia już nie powinno być problemów.
korpusz:
Może doczepienie blogów jako linka w menu który by otwierałby je w nowym oknie, większej widowni by dziennikom przysporzyło. Bo tak to troszkę zakopane są.
Xarthias:
Trzecia odsłona Dzienników Pokładowych - tym razem pod roboczą nazwą "Kroniki Nowego Edenu":
http://www.kroniki.unseen.pl/
Strona nadal w budowie, layout i inne duperele mogą się jeszcze zmienić.
Chciałbym troszkę rozszerzyć zakres działalności Dzienników - oprócz Bloga (a w zasadzie blogów) chciałbym umieścić tam galerię prac graficznych, nowości ze świata Eve oraz z życia waszych korporacji/sojuszów - oczywiście w formie fabularnej, oraz wszystko inne co będzie podpadało pod "role playing'owy" klimat Dzienników.
Osoby, które chciałyby pomóc w tworzeniu Kronik, niech zgłaszają się do mnie bezpośrednio. Poszukujemy autorów oraz osób, które tłumaczyłyby teksty z Eve-O, może też kogoś do zarządzania stroną techniczną witryny (Kroniki stoją na Joomla! 1.5RC3).
Wszystkich zapraszam do czytania, oceniania i komentowania tego co w Kronikach już jest!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej