Śmietnisko > Archiwum
Choke Points i jak si? dosta? do 0.0, a potem logistyka
Kamoris:
Aj ci powiem tak, chcesz leciec do 0.0 ?? Samemu to bezsensu, rownie szybko sie znudzisz pewnie no chyba ze lubisz lac non stop czerwone kwadraciki. Poszukaj sobie kopra niekoniecznie nawet polskiego ktory ma dostep do 0.0 i ktory oporcz ncpowania czy kopania lata sobie pogankowac :twisted:
Na pewno pomoga, doradza i naucza co i jak.
A nawet na naszym forum pewien korp niepolski prowadzi rekrutacje.
redbart:
Narazie zrezygnowalem z jednego :), teraz rozpatruje dwa pewne i w razie czego mam juz zaproszenia i upatrzenia ;)
WolfSimon:
Obawiam si? ?e masz jeszcze za s?abe skille na 0.0 ... No chyba ?e nie b?dziesz na paskach lata? sam.
Ellaine:
To raczej nie sprawa skilli tylko znajomosci - ludzi i terenu.
Kto wie gdzie i z kim, moze sobie kopac cenne mineraly w mining frigate. Kto nie wie i pechowo zgadnie, padnie szybko i sprawnie w battleshipie skillowanym pol roku i fitowanym za 100 milionow :)
redbart:
Dok?adnie, strasznie boje si? tego, ?e si? zgubie w 0.0 po prostu, brakuje mi wiedzy i do?wiadczenia. Np narazie mam awersje do przelecenia przez w?skie gard?a do providence, potem boje si? lata? w 0.0 przez gaty (ale pewnie potem to ju? luzik w porównaniu z granic? empire), no i nigdy tam nie by?em... to dlatego pewnie te? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej