Eve Online > Wsparcie techniczne

Eve pod Linuxem?

<< < (4/35) > >>

F3d4jk1n:
pierona, dodałem port 26000 udp/tcp i 26001 udp do firewalla i nadal połączyć się nie mogę spod cedegi, ktoś ma jakiś pomysł?

Edited: Cedega 5.2.8 i wszystko jasne :D

Ichneumon:
ja poprostu zainstalowalem evke pod cedegą i gram w nia tez pod cedegą , jedyne co mi nie dziala to polskich fontów w ogole nie ma

F3d4jk1n:
No u mnie jak miałem na cededze stary silnik 5.2.0 to tylko słyszałem Connecting... i znikał pasek postępu i nic się nie działo. Teraz zrobiłem UPDATE i ładnie poszło, a z polskimi znakami nie mam żadnych problemów, pamiętam, że musiałem zmienić sposób kodowania znaków, gdyż nawet w FireFox nie miałem polskich literek...

Kamoris:
A ma ktos pomysl co moze byc nie tak. Uruchamiam evke pod cedega pojawia sie ekran startujacy evke. Potem zamiast ekranu logowania black screen i nic sie nie dzieje. Probowalem z virtual pulpitem i efekt taki sam. Silniczek cedegi 5.2.10. POd crossoveroffice dziala normalnie ale strasznie zmula :(

Ichneumon:
ten black screen masz na akceptacji eula  w prefs.ini  eulaagreed=-1237658275
jesli potem przy logowaniu nie bedziesz mogl nic wpisac do katalogu z gra (efekty ostatniego patcha) musisz przekopiowac font arial.tff do katalogu windows/fonts w katalogu cedegi , ja przekopiowalem caly katalog fonts na wszelki wypadek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej